iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
當你知響邊,你就會有意冇意都係咁留意佢
係 一睇到 就永遠都睇到
拎去換
我就係換左了
我有個電腦mon都係咁 我又冇乜所謂
但係估唔到出現係部新機度啫 仲要新買一兩日
依家apple 啲野qc 真心唔好
之前macbook air 又係個mon有事
我買親mac 系列都係保養期內都出事, 唔係mon 有事就底板
新出無翻新機,上代就一定係換翻新。
我都係早幾日買Pro 11但又冇死點
無聊聞mon咁唔好彩發現到嗰一千零一點
但佢都係換白色盒嘅機比我喎
新出兩三日都可能冇翻新貨,幾個月後就開始有架啦
都係check model no.就知?
使唔使話成set連盒同單攞去?之前未試過唔知步驟
白色盒應該係翻新啦咁
嚇到我又走去聞mon,好彩冇
唔洗 淨係帶機去
有冇得話到時過咗舊機資料去新機先俾佢收?唔想又再set過
Apple recover from cloud勁方便,你換機前back up。拎新機一recover 就得
cloud冇位
我記得有無線遷移?
但帶出街用又好似好唔方便
如果有用magic keyboard ,大家會唔會再買個類似下面嘅case,因為平時放袋唔想比其他雜物刮花

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0040/6015/1843/products/INMB100648-BLK_Incase_Macbook_13in_Classic_Sleeve_L_1024x1024.jpg?v=1590003604
係閂個face id app store喎

我用圖上方法 就成功
我都係狂撳 power button 撳到燥底
自己亂試setting 試到ok
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞