iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
yes
thx ching 咁貼方面有冇咩推薦🙇🏻
wilson how much? 係咪佢display用個隻?我覺得都ok,taobao都唔平,質素又差
hdr應該執相先明顯。睇片暗位會更暗,用電少d。
100都ok,taobao 連運費都50,又易反光
我跟機買先 $100, 分開買好似貴幾草野
我用淘貼,2張先60蚊左右,貼完都無乜分別
唔洗買所謂名牌貼,都係得個樣
竟然會重

我諗緊買支架好定買MOFT

托高佢再加個keyboard舒服好多
點樣FING法?係唔穩?
我覺得12.9耐d,電大d. led省電d。
不過mon大左都會食電左,所以唔會差幾多
咁pencil係咪要買埋套
都唔係,wilson display 機個貼係彎邊,無咁刮
不過值唔值貴成倍,其實未必
點㩒到7500
多謝巴打分享
認真考慮下好無換先
keyboard如果唔係成日要用
幾舊水買個foldable keyboard
必要時頂檔用咁係咪好啲
之前用貴野,最後都係差唔多,索性平玩,一爛就換,so far呢隻邊位唔界手

https://m.tb.cn/h.4yTC7pr?sm=39006d
我都係買閃魔。應該同一隻,未去到wilson個隻display機灣邊個好摸
logitech個隻抄足哂surface pro kick stand 加分離。
我都有興趣。唯一concern係攞機問題。佢要另外差電?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞