iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想買Mac mini 同iPad pro 都只係送一個AirPods
Ipados 15 public beta3 有無人連藍牙睇片有audio lag
岩岩買左2021 11ipad pro 想買張paperlike 請問香港邊度有得買
ipad pro 12.9真心重咩
唔連keyboard仲輕過舊款細mon ipad
另外想請問大家會買elecom /switcheasy /德國果隻paperlike2.0
1010 用tng優惠出左部11” 2021
對比返2020 嗰部ipad pro就真心重
最後都係買11算,反正眼殘就算ab test都睇唔出分別
啱啱去咗天才吧換 好快手 真係比咗部新機我
唔該晒巴打
Elecom嗰隻好鞋,個人鐘意德國嗰隻paperlike多啲
香港係咪買唔到德國果隻 一定要等佢寄
認真問
有air 5
想要部大少少返工用
諗緊等new ipad 2021定air 4定pro

其實pro係咪主要買個mon同喇叭
各位通常做咩先扯爆ram/cpu
我見air 4用a14好似已經run咩都夠順
等下囉,唔等得就淘
ipad 根本已經係性能過剩,你都唔會用得盡佢
唔揀air係因為佢都已經唔算平,比得咁既價點解唔買新一代既m1呢
a14係上一代產物,同埋air都冇12.9吋你揀
個優惠幾錢?
買可拆果隻啦 無謂浪費左個mom
我驚可拆果隻好7浪費左部機個外形咋
畫畫果陣就由佢啦 你都係專心畫畫架啦 仲j 個樣

我以前就係用PaperLike
個mon睇影片真係麻麻

呢家換2021 12.9 用翻玻璃貼
畫畫先裝上去 平時就拆左佢
爽哂
有可拆? 咩牌子?
ELECOM
11” WiFi + cellular 128 做緊6799
有冇app 可以雙頁pdf咁開

即係page 1 & 2 同時show
平時係電話用開citymapper,但佢無iPad版,各位巴打平時iPad用緊邊款app有類似功能?
想問下可拆式係咪成張貼背面都有痴力?
邊款紙啱畫畫多d?
我有一張剩了,我可以讓給你。留 tg。🙏🏽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞