iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
ipad 12.9, 同logitech combo touch 定magic keyboard 好。

買咗combo touch 但又心郁郁想試下nagic keyboard

有冇人2樣都用過? 個感覺差距係點?
想要combo touch 價錢嘅 magic keyboard
MK世界第一
部pro 12.9終於成都寄出
有無巴打俾d意見我 第一次買ipad唔知128定256好
唔打機 但應該會相機拍片影相放入iPad睇
買128加card reader/usb 定直上256好
大家用開邊隻type C hub? 主要都係想插下hdmi
有冇人用過Dux Ducis或者Capdase既keyboard?
平平地想試下唔知有冇伏
1TB
2TB
128加card reader/ usb 定256咋無錢
logi slim folio 用咗成年
都係因為心郁換白色magic keyboard
有時覺得不如一開始用原廠仲抵
而家最好嘅case 加鍵盤
非蘋果係咪仲係logi
SK 先世一,輕
未聽到有其他廠有出smart connector 嘅keyboard

我都想知有冇
有錢就加

128你用hub / usb
除非你本身有hub
唔係買個3.1 gen2 hub 又要四五百
先傳得快
唔介意慢咪冇所謂
快就貴

當然亦睇你d file幾大
下下入raw
1tb都唔夠

利申128用家
呢幾日拎m1 ipad pro玩神界原罪2

啲畫面同pc冇分別仲要行60fps,但燒電燒得勁快,部機勁熱

部機咁撚熱會唔會令壽命縮短
想問下我喺Online store想買用Tag & Go消費劵+Bts買iPad Pro 但劵得2000蚊要點做 佢張卡好似入唔到錢?上網睇話要10月拎埋先入到錢 但我下個月要用
因為我落門市搞佢話我張學校證冇number 求解答
是但搵個出到4k 60fps就得如果淨hdmi
Tng 可以入錢的
最多入3k
9月27就完
你等唔到嫁啦
但消費劵呢刻入唔到
十月送耳機都過埋 完了吧
Oh sor唔好用消費卷囉咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞