iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
拎出街 會有套,𢫏埋個mon

所以冇貼mon 貼
但如果我想用bts 個8折優惠呢?我已經有我朋友既學生證,但入左education store,個價都係正價
我用正價買
firm 左係換新機,而不是翻新機?
我有隻 12.9 4th smart keyboard,d人話5代用mon貼會關唔埋。
焗住唔貼
同問,之前用taobao野,覺得反光
其實實際上又有乜野分別,只係心理上好d
個IPad Pro 2021 app store down唔到同更新唔到app....
重開機都係咁 正常上到網
100%翻新機
同細白盒裝住
BTS 第一日訂, 今日出咗貨, 睇黎真係要預定既3號先到.
same here
有冇人等消費劵5千到晒手先出ipad
bts等唔切
係咪無人會搭車出街拎部12.9出黎
本來想買11, 點知去到apple store見到部12.9又覺得部11好似好細

利申: 本身有部舊13' MBPR同舊ipad Air
13 吋同 11 吋

但搭車13 吋太癲
真係同隔離一齊睇
睇片都ok 但打機就唔會
請問大家會唔會痴鏡頭貼 如果會有無邊隻較好
ipad air4 64gb用btc貢賣埋隻airpod 等於ipad 128gb價
係咪買air好d
ipad air4 64gb用btc再賣埋隻airpod 等於ipad 128gb價咁濟
係咪買air好d
掙扎緊有冇需要買cellular版
睇你拎出街多唔多
同問
普通文書機用途 功能上ipad 8應該都夠用
但係有bts加少少就上到ipad air
bts幾時完? 賣左隻airpod真係加幾百上到 但小6十幾gb
btw我諗應該上 幼邊都好過ipad粗邊
bts 好似9月中完
我計過賣左隻airpod嘅 ipad air 64gb $3600左右
同埋想問會唔會有地方買pencil平過apple store?
咁真係加幾百 你會上air? 我唔太熟
pencil唔知邊平 無諗住買幫你唔到sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞