iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
文書都要用Pro
平平地買Air都搞掂啦
隔離post 話bts 8月11日 信唔信好

唉等左兩三個月好撚糾結
急用咪買 edu都平咗幾百啦
唔急咪等埋
2018 12.9 用太空灰
今次都應該轉用銀色
諗諗下其實都唔急用 取消左等多個月算
翻新pro 2018 256gb貴air 4 64gb 100蚊咋喎
同翻新Air比喎
4千幾不如等Notebook ownership, M1 iPad Pro 都是加幾舊水, 仲要有嘢送
邊度有翻新air4?
冇notebook ownership點比 又唔係無限budget
notebook ownership programe有咩送?
我兩部都有 本身買咗iPad pro 之後一出m1 mba 就入手左
變咗而家日日用MacBook air m1 多過iPad pro
其實而家mba m1 係幾抵 如果有埋教育優惠
佢之後出嘅只會越嚟越貴
因為之前Apple 轉intel 第一批會平啲 之後賣得好貴
冇記錯 之前mba intel 都要買八九千幾
而家都係大約7000幾
所以我係你會買m1 mba
之後可以買部平嘅iPad 9 or iPad Air 4
大家買IPAD PRO有冇加到Apple care?
我會加 Apple care +。因為臨兩年可以換電!
派左消費卷先買 預彎左有得換
結論係
香港人好撚柒煩
又窮又咩都計到盡
carousell賣幾錢都好
總有班窮撚要壓價20~50%
我通常都會平50 /100
叫人就我時間地點
唔洗煩
賣野我會,但買野我唔會時間都係錢
換電都係349定係349直接換部翻新
其實不如換機ipad兩年一代,出新一代賣,最多咪補2千,apple care好平咩
有無去apple store 試過air 60hz同pro 120hz畫野個陣既分別?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞