iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
20 11’ upgrade咗去 21 12.9’
除咗大芒同mined 之外冇upgrade
你換一代梗係
同埋個Upgrade就個mon同m1
你唔計嗰兩樣梗係冇分別
出咗消費卷買嚟upgrade吓
蘋果嘢好怪一年升級唔大,但兩年就會好大
11吋勉強打到,13係fail的,我拎過黎玩食雞同傳說,手都斷
pro for sure
2018 2020 pro 12.9我都有。等緊部m1。
呢部m1比2020 vs 2018都算改得多。
我覺得apple有排都未改款
普通用家
咁一係就咁普通iPad,二千幾用兩年放出去都唔會肉痛
一係就直上pro,啱啱更新完個spec係就係overkill,但pro你預Apple唔會成日更新,而且今代M1 8GB ram我真係唔敢想像可以玩到幾多代(iPad air2黎緊仲有ipados 15更新
air4個價錢令佢性價比太低,BTS pro送airpods賣埋出去同air4價錢相差唔太遠,但值得升級
btw留名等睇金句「俾多少少上XX」
Air4個價位係deserve「俾多少少上xx」呢句
Air 4 岩岩出就 ok ge, 單核勁 A12X 唔少

但係出左 M1 Pro, 除非買 64GB 又超唔想比多啲錢,唔係上 256 Air 不如要 128 Pro
想用消費卷買 11 12太大
想問下有bts AirPod 放出去依家幾錢左右同埋有冇現貨
到你拎到隻AirPods 已經唔同價 到時再問
琴日諗住去apple store 買機 去到所有pro 機wifi版 得返1TB 同2TB又要等多個星期先有貨返
如果第二年01日跌爆個moon呢
咁你買埋apple care
我之前訂等成個幾月
而加一個星期算快1
第二年01日,剛剛過左apple care個保養期
仲未諗得店買12.9 定11 好
有無人部ipad 2021 12.9 有死點
得一點會唔會有得換
有apple care +
喺畫面中間 白色底就好顯眼
弱智問問係唔係可以落store full pay訂貨?想過兩日落store用bts買
me aos,唔想去撞彩哂時間同食信用卡。
其實我係用friend個bts所以先要落store買啫
自己冇bts冇得aos
大家會唔會等iPad Pro 2022? 聽講m2
我會等2023
等m3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞