iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
閃魔有保證✌🏻🤟🏻iPhone 都用開佢
我好似an機都係佢,兩代surface pro too。
基本上佢長期銷書no1,我就sort by sales去買
thx ching,咁睇黎真係幾正。如果ipad os有muti window,再加呢個keyboard,就完美
really 係新機?
會,所以「浮」緊時唔會預你篤芒,人。全程用鍵盤,齋「浮」而已。
但我用蘋果藍牙鍵盤,沒 Touchpad,所以要久不久篤........

https://youtu.be/7gk_pY1iXRQ
因為金屬板底,所以一定重,係好重。
金屬板,變相好細張枱/大肶都用到keyboard
你估上堂張枱好大咩,咁反而方便學生用
因為佢計埋1299個AirPods
我揀左不了謝謝仲係計$7999
冇啦,佢應該係得最尾有揀先儲show呢個價🤦🏻🤦🏻
見到了 因為佢係256gb $8799 - $1299
所以係show $7500
有冇人試過部機有條黑線
啱啱YouTube同safari都有一條 閃下閃下
重新開機之後都仲有 但kill app 之後再開就冇
而家又冇呢個問題
部11吋iPad pro只係買咗3日
我諗我會買嚟放屋企用,出街先換個輕便嘅套
冇買apple care都得?
有無apple pencil代替筆推薦
Crayon
今日成都出貨,星期三收唔收到呢
姐係可以唔要airpod 可以-1299$?
用緊2018 11吋 WIFI
諗緊換唔換12.9 5G 版
趁2018好價賣左佢,補少少bts買ipad pro 12.9。
呢代用m1,apple兩年都唔會再更新
嚟急就等埋8月消費卷換
back to school 可唔可以去鋪拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞