iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
聽日or後日會有變動
如果6 Aug送既話
至慘去到1tb先有
如果想用keyboard 都係依個同magic keyboard 揀姐
你拎上手用?
有冇人會等apple pencil 3
咩原因等?
興趣性質2已經夠用
專業用就買2再買3 唔會存在等
因為我依家係1
用緊1都轉到2咩
暫時入咗tap & go既master card佢仲處理中唔知會唔會sd email叫我比埋條尾數
你一拎起就知 真係重得誇張
真係無諗過咁既重量
有冇巴打知邊度有imos 12.9mon貼賣
我仲未諗好用咩case/keyboard。magic keyboard 真係太重
有無升完級之後用保護套冚蓋無反應重裝返ios 都係咁
我本身應該都會少拎上手
拎上手 會用mini
concern 緊個keyboard 好唔好打 無又得試
SSP 高登有間有賣
會貼埋 個價都OK既
咁Combo touch同magic keyboard差唔多
但係真係好好用
老老實實 我無magic keyboard分唔到
但個key係唔差, 好過之前果d macbook air鍵
個trackpad 順唔順?同magic keyboard 一樣?
佢無試過magic keyboard ah
係,個trackpad同magic keyboard一樣
我當初買都擔心,最後睇到youtube片見到
見到無分別
我有玩過demo
只係個stand唔岩
我ipad air 2果代用過logitech呢個stand
叫anyangle 好好用
不過今代呢個stand, 唔知係咪因為部機重得滯
唔係咁實,有時個位會鬆
你指combo touch? 佢抄足哂surface pro,應該幾正的。
我諗緊重量問題。呢代對比2018重左唔少,同厚左。
明明2020 vs 2018 重dd,厚dd。
果時surface 重係得3段 degree
但佢果款anyangle 無限制
真係唔錯, 至於重量
好老實講, 因為呢個stand, 最少都多左400g
但係方便好多既!
開會同share俾人睇果震 係真係好好多
都好用 我本身都係用嚟夾iPad mini做野用
咁啱老母部機唔掂我先換機 俾部mini佢
我部mini買咗都只係一年多啲
ipad pro keyboard掙扎緊combo touch定magic keyboard想問有冇咩意見?
bts價只差500
買care+ magic keyboard仲有得保埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞