[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

一定有,而家唔同以前了。

蜘蛛俠邊隻最高質
土地問題只可以買一隻
我自己就最鐘意第一代個套suit 最型

第一代唔知同要上網揾貨,第二代有黑頭問題

Spiderman 3 黑色版好似幾高汁

初代同黑衫版都有軟腳問題

其實唔係軟
係爆
個時的body用透明膠,好脆。外面仲有層軟膠衣,包包下就cool爆左

我就自己拆開左,重造定返型再連返埋

咁係咪都係有新買新好
第三代spiderman

我鍾意黑蜘/amazing 2
爆腳其實問題不大
一樣企到,係腳掌前後彎唔到,但你幾可要屈腳,通常都打直企

黑頭問題其實可以話係係無問題
以前問題係滴膠出界,但呢d係卒得甩,即係話你大力少少其實可以幫隻野「除網紋」

咁所謂的黑頭,其實係透底
塊紅布薄,又無打底,body就黑色。咪透到變黑
拎起塊布,望下塊布係咪紅色/有無滴膠出界。就知要唔要得
終於收副msg拎IM 46了
終於收msg拎IM 46了

大家覺得入joker robber bank 2.0 定DX13好二選一?

一直好想入隻tdk joker但DX11無可能太貴,其實robber都要$2000上落不過好過無,而且頭雕靚,DXy13就多野玩,係驚件皮褸咁多年會爆皮
終於收msg拎IM 46了

幾多號?9月單表示未收到
大家覺得入joker robber bank 2.0 定DX13好二選一?

一直好想入隻tdk joker但DX11無可能太貴,其實robber都要$2000上落不過好過無,而且頭雕靚,DXy13就多野玩,係驚件皮褸咁多年會爆皮

我上fb睇到有人傳話dx joker會再出,信不信由你
我覺得robber 個價合理d
Arkham Knight Batman 又接受預訂

點解會咁傳SS版小丑都出左好多隻啦,又會冇啦啦番兜TDK版
BTW,TDK版真係好正

其實我都唔係好信
有冇巴打放gg俠
有冇巴打放gg俠

上信和20樓自己訂啦,舊版都好似有現貨賣

其實睇實物display係OK,如果冇46就會訂,但我仲等緊隻46
HT可唔可以派快少少

其實睇實物display係OK,如果冇46就會訂,但我仲等緊隻46
HT可唔可以派快少少

過幾日出去訂47
我隻46對可動手手指之間好多水口未清,呢d情況有冇得拎上20樓換?仲有保
想問下joker紫褸版 長期著住件褸會唔會爆皮或姐甩色

咁係咪應該唔著 pack返埋去

屌,呢d你諗你架者
你鍾意佢著大褸個造型咪唔好除囉,你鍾意睇佢d紋身怕色移,掉柒左件褸佢都冇人理你架啦

屌,呢d你諗你架者
你鍾意佢著大褸個造型咪唔好除囉,你鍾意睇佢d紋身怕色移,掉柒左件褸佢都冇人理你架啦

買兩隻咪可以解決依個情況
我隻46對可動手手指之間好多水口未清,呢d情況有冇得拎上20樓換?仲有保

拎隻手同單去就得

其實我都唔係好信

我得ht第一隻出既小丑,之後出o個d全部靚過晒,但重複又無入,
而ironman 又係得初期隻dx戰損版,比人屌貨不對版o個隻,好黑仔
美國隊長又係買第一隻,個盾牌已經甩晒油
[quote]大家覺得入joker robber bank 2.0 定DX13好二選一?

其實我都唔係好信

我得ht第一隻出既小丑,之後出o個d全部靚過晒第一隻,但重複又無入,
而ironman 又係得初期隻dx戰損版,比人屌貨不對版o個隻,好黑仔
美國隊長又係買第一隻,個盾牌已經甩晒油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞