[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
隻joker依家訂唔到遲下係咪一定會貴
有普通版喎

少左個頭wor

少個頭不如唔好買

Agger

其實最想知係通常特別版1/4會炒高幾多,真係唔想排成日

TDK joker 冇得用通常做準則

有普通版喎

少左個頭wor

少個頭不如唔好買

Agger

呢隻訂唔到就食炒價或冇貨
忙到傻左,無抽joker
渣住EB Joker果d炒家應該喊緊
忙到傻左,無抽joker

我都無抽,有少少想要,得最舊o個隻
睇玩具日報果邊唱淡到呢
講到隻joker一文不值
放29號1000 - 1500單
1/4 JOKER +300
1/4 BATMAN +150
1/6 BATMAN +100
1/6 THOR +150
可議

TG: @hellohottoys
睇玩具日報果邊唱淡到呢

勁誇張
又彈個髮型
又話對手太乾淨, 話EB個時都唔係咁 (但睇返EB個件其實一樣)
又話鞋個把刀仔唔啱比例
但最重要係無人話唔訂

同埋我覺得佢今次個頭雕好過EB個個好多
EB個個油到太白
今次有啲溶妝幾好睇

BTW, EB今年無參展
BILL個IG話輕鬆好多, 仲暗示之前參展係俾人焗上船
想問下抽到訂動漫節果D係要係佢個有限時間入面比到錢先計 定係有限時間去到排隊已經當係
有普通版喎

少左個頭wor

少個頭不如唔好買

Agger

睇玩具日報果邊唱淡到呢

勁誇張
又彈個髮型
又話對手太乾淨, 話EB個時都唔係咁 (但睇返EB個件其實一樣)
又話鞋個把刀仔唔啱比例
但最重要係無人話唔訂

EB個個油到太白
今次有啲溶妝幾好睇

joker一定最好炒,睇dx11就知
雙頭單一定可以炒高幾百
動漫節hot toys 有冇得碌卡
唔想帶咁多現金去
去到實亂買野
唔想帶咁多現金去
去到實亂買野

Visa / master / eps

thx
唔想帶咁多現金去
去到實亂買野

Visa / master / eps

唔收銀聯?
放29號1000 - 1500單
1/4 JOKER +300
1/4 BATMAN +150
1/6 BATMAN +100
1/6 THOR +150
可議

TG: @hellohottoys

睇玩具日報果邊唱淡到呢

勁誇張
又彈個髮型
又話鞋個把刀仔唔啱比例
但最重要係無人話唔訂

EB個個油到太白
今次有啲溶妝幾好睇

joker一定最好炒,睇dx11就知
雙頭單一定可以炒高幾百

我開頭睇玩具日報啲COMMENT都驚咗驚係咪咁差
之後開返啲官網相睇, 再睇返之前EB 隻1:4 真係當堂得啖笑
想問下有冇人知如果PREORDER左幾隻, 到時可唔可以CUT減D?
想問下有冇人知如果PREORDER左幾隻, 到時可唔可以CUT減D?

唔可以
想問下抽到訂動漫節果D係要係佢個有限時間入面比到錢先計 定係有限時間去到排隊已經當係

呢個我都想知

呢個我都想知

有限時間去到排隊當贏
啱啱見到人last minute入到
一間去排
今日去個既巴打
今日多人嗎?
一間去排
今日去個既巴打
今日多人嗎?

自膠
一間去排
今日去個既巴打
今日多人嗎?

自膠

1-1.5小時走唔甩
http://www.liyay.com/hk_batman
呢個乜撚野網黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞