[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實你地用左幾錢買hottoys,會唔會覺得自己買到失控,呢排有呢個感覺

我只覺得冇位屋企有3x隻,放多一隻都冇位,仲有8張訂單係手,要放返d入盒迎接新既figure

唔記得講,買左既figure張單我會keep起,早排攞過黎睇,計埋後追冇單留底個d應該用左九萬蚊左右,當然有d已經賣走左
其實你地用左幾錢買hottoys,會唔會覺得自己買到失控,呢排有呢個感覺

我只覺得冇位屋企有3x隻,放多一隻都冇位,仲有8張訂單係手,要放返d入盒迎接新既figure

唔記得講,買左既figure張單我會keep起,早排攞過黎睇,計埋後追冇單留底個d應該用左九萬蚊左右,當然有d已經賣走左

巴打有錢又有位,我都覺開始失控隻隻出都想訂,行過見現貨又買,而家十隻已經無位
開始想放返少少貨同單出黎。
有無巴打有興趣CW 美國隊長

巴打有錢又有位,我都覺開始失控隻隻出都想訂,行過見現貨又買,而家十隻已經無位
開始想放返少少貨同單出黎。

玩左figure都起碼5、6,其實唔算用得多錢,位就更加冇,全部都係罰企冇pose宜家都買少左,可能熱情開始減退,攞左隻joker返黎都擺到保養差唔多到期先開盒同埋ht宜家專注係星戰,marvel同dc,我始終都係想要多d唔同電影既角色。
熱情係冇左,就算有熱情都冇空間
買得嚴選d,真係超愛先好買,咁熱情咪冇咁快冷

我冇位放/買到窮就真
買得嚴選d,真係超愛先好買,咁熱情咪冇咁快冷

我冇位放/買到窮就真

但係淨係買im都買到窮
今日deadshot攞得

各位巴絲,里隻overtoys joker 大貨點,有無人知
有冇巴打收到風黎緊會唔會出多次wonder woman warsuit版架
有冇人有robocop 隻野得唔hi?
見精品幾平
不過唔想要張凳

手臂會爆膠
接受到就買

我都keep左好多單
見精品幾平
不過唔想要張凳

手臂會爆膠
接受到就買

隻手係扭嗰陣會爆膠?小心d會否好d?
我隻罰企
見精品幾平
不過唔想要張凳

手臂會爆膠
接受到就買

入左特別版,呢隻真係勁正

好正,不過發生悲劇.......Fuck.....今日玩玩下「線」手跌左隻野落地,個面罩頭右邊面花左...比支槍黑色既地方刮花左,有咩方法救

好正,不過發生悲劇.......Fuck.....今日玩玩下「線」手跌左隻野落地,個面罩頭右邊面花左...比支槍黑色既地方刮花左,有咩方法救

10蚊幫你收咗佢

拎保養單上去打死話一開箱就咁囉,自己修理實死多幾錢重唔好制
隊長 set放到幾錢?
隊長 set放到幾錢?

你放?定想收我嗰隻?
隊長 set放到幾錢?

啱啱收左隻潛行裝$500
候活話動漫節有新1/4
候活話動漫節有新1/4

我估mark47 ,之後mark46
一模兩用
候活話動漫節有新1/4

唔知JL/Thor有冇野訂

jl有即刻狗衝😣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞