[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
ca買咩版本質素好d?見first avenger實物圖好似好大岀入

果斷civil war

Civil war 戰損
ca買咩版本質素好d?見first avenger實物圖好似好大岀入

果斷civil war

Civil war 戰損

同感
Cw戰損幾正
正常版個頭盔頭雕正常樣真係好樣衰
有冇人知邊到有全新未開dark crown toys嘅
Dark blood Hell saint同soul hunter
搵過fb,yahoo都冇
Ebay得一隻hell saint係美國
我唔想外國運返香港
Soul hunter ebay香港賣2800
好想買嚟送俾人
不小心整花了mark46少許,猶豫要不要拿去換
有冇人知邊到有全新未開dark crown toys嘅
Dark blood Hell saint同soul hunter
搵過fb,yahoo都冇
Ebay得一隻hell saint係美國
我唔想外國運返香港
Soul hunter ebay香港賣2800
好想買嚟送俾人

呢兩隻真心高難度
而且仲要全新

唉搵到勁灰

有無巴打試過做secret base amazing spiderman 2 果個動作?
隻左手係咪剪爛左件衫先可以抬到咁高
不小心整花了mark46少許,猶豫要不要拿去換

唔係好覺眼或者當眼位就算數
只可以換一次,換左重sad d就仆街
有無人想要joker 普通版

有無巴打試過做secret base amazing spiderman 2 果個動作?
隻左手係咪剪爛左件衫先可以抬到咁高

學大陸人講
大力出奇蹟

唔敢博
請問各位巴打係咪淘寶買啲防塵展示盒?

定有冇咩推介鋪頭可以買到防塵展示盒?

仲想問一問係咪通常得防塵,好少會防埋潮濕?

感謝各巴打
請問各位巴打係咪淘寶買啲防塵展示盒?

定有冇咩推介鋪頭可以買到防塵展示盒?

仲想問一問係咪通常得防塵,好少會防埋潮濕?

感謝各巴打

放包防潮珠入去咪防潮

見到可動47

收工狗衝去訂
[/quote]
收工狗衝去訂[/quote]

唔知要唔要排呢

收工狗衝去訂

豪華版all in
Just take my money.jpg

見到可動47

唔知點解47睇睇下幾靚
有無好心人收留我隻紫衫板joker with bonus part呀 我件衫無著過擺係盒架,小弟屋企無位,又快成家立室要放啲figure
有無好心人收留我隻紫衫板joker with bonus part呀 我件衫無著過擺係盒架,小弟屋企無位,又快成家立室要放啲figure

1200😂

1200😂

留tg傾呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞