[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
終於出Ani la

Anakin終於等到你
終於出Ani la

Anakin終於等到你

離收山又近一大步
the flash個頭好似麻麻地
flash個樣搞咩
係咪未完成架
好多都好正,但暫時淨係諗住訂Loki
我隻小丑女有啲問題 我想問拎去換既話淨係拎有問題既件去定成盒原裝去換
我隻小丑女有啲問題 我想問拎去換既話淨係拎有問題既件去定成盒原裝去換

小丑女隻野有問題就拎小丑女,配件有問題就拎配件
最好打去ht問同埋一定要帶單
水行俠有冇機會改植髮 會入呢隻同肥bat
LM

不好意思請教一下,HT在San Diego Comic-Con展示三部曲版的batman與joker,代表仍會推出相關產品??
新手後追ht
想問aou定cw既scarlet witch質素好d 兩隻都鍾意
但記得當年追post唔記得邊一個版本既sw比人話一般
同埋睇過secretbase有現 但呢d舊貨駛唔駛sb入 定有其他穩陣既地方入?
新手後追ht
想問aou定cw既scarlet witch質素好d 兩隻都鍾意
同埋睇過secretbase有現 但呢d舊貨駛唔駛sb入 定有其他穩陣既地方入?

Push
今日終咗訂咗spider-man
有無人知新果隻1/4 Joker幾時出架
新手後追ht

Push

ht野有新買新得架啦,除非你對舊版情有獨鍾
新手後追ht

Push

即係買cw版scarlet witch好過aou版?
新手後追ht

Push

你揀唔到就有新買新啦
誠徵joker同batman
Batman fans
近排先有閒錢買下野
可pm報價
新手後追ht

Push

你揀唔到就有新買新啦

收到
誠徵joker同batman
Batman fans
近排先有閒錢買下野
可pm報價

tdk定bvs?價錢爭好遠
HT 仲未公佈ACG有咩新野訂
不過睇個款都應該唔多
JL又搞到柒哂
應該都係Thor 大機會啲

我估都係兩隻1/6,加隻1/4 tdk或iron man mark46
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞