[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想問下如果同人收單點知件野派到幾號?打上去問?

係,或者留意hottoys secret base facebook

係,或者留意hottoys secret base facebook

又或者比$50加聯絡資料

佢fb會一路update派到幾號?

原來可以咁
Btw 知唔知hq派到幾號?

原來可以咁

今日碌fb見啲group話31,唔知係唔係
但我星期三夜晚去拎,先派到30號11點前

原來可以咁

今日碌fb見啲group話31,唔知係唔係
但我星期三夜晚去拎,先派到30號11點前

打上去問啦巴打

其實冇意思,你話改電話就有用
有無巴打收aou 隊長同ant man ?
有冇巴打抵得諗幫我接黎緊隻batman張單,果陣一出心急訂左,但返到屋企再度下個玩具櫃擺唔落

我有興趣
岩岩先留意hot toys
想問下mark xlvi 出面賣緊幾錢 唔該
見到y拍有人賣2xxx

同埋普遍黎講舊款出面易唔易搵 唔該

一係yahoo拍賣
一係fb谷徵

街舖貴幾百所以唔建議

而家46成2千78蚊左右,太貴,原價都係2180
唔急玩不如訂47

Hottoys好貴
我見iron man特別貴?
其他batman captain America都無咁貴
見到y拍有人賣2xxx

一係yahoo拍賣
一係fb谷徵

街舖貴幾百所以唔建議

唔急玩不如訂47

Hottoys好貴
我見iron man特別貴?
其他batman captain America都無咁貴

Ironman 係diecast有合金成份先貴d啫
見到y拍有人賣2xxx

一係yahoo拍賣
一係fb谷徵

街舖貴幾百所以唔建議

唔急玩不如訂47

2400可以係FB谷買到,見人放咁上下,個人認為再耐D可能會跌,大貨都幾多下,岩岩果個星期四先全派
玩左兩日覺得唔錯
見到y拍有人賣2xxx

一係yahoo拍賣
一係fb谷徵

街舖貴幾百所以唔建議

唔急玩不如訂47

2400可以係FB谷買到,見人放咁上下,個人認為再耐D可能會跌,大貨都幾多下,岩岩果個星期四先全派
玩左兩日覺得唔錯

算啦,玩住batman 先
Ironman 幾十款儲到破產
見到y拍有人賣2xxx

一係yahoo拍賣
一係fb谷徵

街舖貴幾百所以唔建議

唔急玩不如訂47

玩左兩日覺得唔錯

算啦,玩住batman 先
Ironman 幾十款儲到破產

幾十隻草唔曬架啦,我目標草齊diecast mk1至7,依家出左3 5 6,慢慢等
邊度有wonder woman現貨 想睇下價

yahoo拍賣成千蚊張單都on9
同埋個頭雕幾差,比人插到暈

43好d,冇咁多qc問題,買42要拎出黎睇先知有冇問題

可以等不如訂可動1:6mark47,錢多既話可以考慮下買張46單

43好d,冇咁多qc問題,買42要拎出黎睇先知有冇問題

可以等不如訂可動1:6mark47,錢多既話可以考慮下買張46單

42我淨係知胸甲啲黑色噴得好差 不過改版個價的確係吸引 如果真係要買有咩注意
43我見二手好似2000-2100有交易

有fd都叫我唔好買 等下隻

有fd都叫我唔好買 等下隻

呢隻好搞笑,個個都話頭雕唔似,但係個價仲好硬
訂左隻hulk buster成兩年都未拎得 做乜9
訂左隻hulk buster成兩年都未拎得 做乜9

等多半年(好似係)
4係咪全派左啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞