[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

正呀幾時派貨

你預今年尾啦

傳聞10月派
隻hq qc真係唔撚掂 好多問題 有無人右手換得好辛苦 好緊 依家我都唔敢再換手 又唔想煩上去換
1/6啲showcase 最平邊到買到

剛取
係靚既
但qc麻麻

件jacket好似幾掂

直頭靚添啦
難得老虎都話正

Jacket同joker件大褸一樣
着得耐會有色移問題
要小心把玩

呢件jacket都會有色移?
話說我隻HQ一拎返屋企,已經有一邊頭髮係甩
廢事煩 所以無返上20樓換,係咪搵AA膠痴返就得?

頭髮應該係甩得架?
有無人放1/6 mark 43?
今晚放工狗沖去拎Harley

qc麻麻地
但自己整返唔難
返屋企要認真check下

我果隻幾好, 望番slide show 果隻1/6 HARLEY, HT 真係正好多
隻hq qc真係唔撚掂 好多問題 有無人右手換得好辛苦 好緊 依家我都唔敢再換手 又唔想煩上去換

我隻右手ball joint直頭粉碎

剛取
係靚既
但qc麻麻

件jacket好似幾掂

直頭靚添啦
難得老虎都話正

Jacket同joker件大褸一樣
着得耐會有色移問題
要小心把玩

呢件jacket都會有色移?
話說我隻HQ一拎返屋企,已經有一邊頭髮係甩
廢事煩 所以無返上20樓換,係咪搵AA膠痴返就得?

頭髮應該係甩得架?

正常甩係連ball joint甩
我果隻(我估果位巴打都係)只甩頭髮
變左個ball joint仲係個頭度
其實只要夾條ball joint出黎
痴返aa膠就得
今晚放工狗沖去拎Harley

qc麻麻地
但自己整返唔難
返屋企要認真check下

我果隻幾好, 望番slide show 果隻1/6 HARLEY, HT 真係正好多

我甩頭髮(唔連ball joint甩)
右手連接爆左
槍袋爆左
但以上自己可整
廢事又出去換了
收咗隻classic predator了 人生第一隻hottoys
但搵唔到張instruction sheet
係咪本身就無
隻predator真係好正
收咗隻classic predator了 人生第一隻hottoys
係咪本身就無

好快你會買落去
係咪本身就無

好快你會買落去

其實之前已經訂咗隻spiderman了

之前拎返屋企已經係咁甩出黎
換手又好麻煩,但我覺得呢隻幾好玩

依到好少人放野
btw, 有冇人放1/4 TDK Batman

依到好少人放野

Batman 根本冇 除非肯俾$5000
大家隻hq入盒前會唔會加返塊膠,等前面果兩條頭髮掂唔到塊面?唔加會唔會有機會色移?

依到好少人放野

4000頭都接受到,5000我覺得好貴

依到好少人放野

啱先yahoo 普通版都bid 到4850

依到好少人放野

Yahoo唔可以作準,成日左手交右手係到推價
希望下年動漫節出返1/4 batman,今年出小丑咁多人訂,一定大把人想湊一對,財路黎架候活希望你見到
有冇巴打放內戰隊長普通版?

之前拎返屋企已經係咁甩出黎
換手又好麻煩,但我覺得呢隻幾好玩

先用鉗抆出黎
之後你就見到個ball joint
跟住先痴aa
插返落去就ok
唔好就咁痴
因為有機會條頭髮郁唔到

依到好少人放野

Yahoo唔可以作準,成日左手交右手係到推價
希望下年動漫節出返1/4 batman,今年出小丑咁多人訂,一定大把人想湊一對,財路黎架候活希望你見到

其實亞虎未必左手交右手既
只係有d人唔熟行情
自己玩或送比人又唔知價
就on膠膠買左膠價架啦
(老虎曾經2200買左隻蜘蛛俠比我做神祕禮物
覺得mark 7好靚,又有tony頭
想係fb group收一隻 15/16
而家2手mark 7個價真係幾平
覺得mark 7好靚,又有tony頭
想係fb group收一隻 15/16
而家2手mark 7個價真係幾平

Mk7收過一隻玩,第二日放返出去
太膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞