[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
禁多隻HT都係里隻最打動同震撼到我
想問mark47暫時係咪得power pose?
另外有無人有訂wonder wonman training armor ver,好似無上一隻咁靚

47實出mms
WW 就見人見智 我覺得個頭靚過上一隻

等緊47
WW可能髮型問題

如果訂埋47,成6張單紮住喺度

10張以上揮手區

忍住無訂ww同蜘蛛仔
因為無位放出和黎,擺盒內供奉好無謂,另外個盒又係頭痛

諗緊去唔去訂ww好,但想知年尾套justice league 會唔會又出ww
蜘蛛仔就唔訂了
想問mark47暫時係咪得power pose?
另外有無人有訂wonder wonman training armor ver,好似無上一隻咁靚

47實出mms

等緊47
WW可能髮型問題

10張以上揮手區

忍住無訂ww同蜘蛛仔

諗緊去唔去訂ww好,但想知年尾套justice league 會唔會又出ww
蜘蛛仔就唔訂了

以ht 作風,一定出 所以我今次唔訂

47實出mms

等緊47
WW可能髮型問題

10張以上揮手區

忍住無訂ww同蜘蛛仔

蜘蛛仔就唔訂了

驚佢出多隻,戰鬥服都係靚d

終於出?仲有得訂

等緊47
WW可能髮型問題

10張以上揮手區

忍住無訂ww同蜘蛛仔

蜘蛛仔就唔訂了

始終戰鬥服最original , training 服怪怪地,個樣其實我覺得幾好

10張以上揮手區

忍住無訂ww同蜘蛛仔

蜘蛛仔就唔訂了

Solo套戰服鮮色啲
JL?不了
又要18年年尾甚至19年先有

我覺得轉個頭佢會出埋solo 戰服,唔使等JL,好似蜘蛛仔咁
請教一下各位巴打,其實ht一共有幾多隻diecast?
啱啱喺兆萬入手mk3
啱啱喺兆萬入手mk3

起碼4隻以上
啱啱喺兆萬入手mk3

Mk3, 42,43,45,46
未派就mk5,6
唔計特別版同wm的話應該得咁多
啱啱喺兆萬入手mk3

買45好過,mk3垃圾黎

呢隻截訂未
啱啱喺兆萬入手mk3

佢都入左,外型係好過舊個隻,係關節唔得
有冇人有robocop 隻野得唔hi?
見精品幾平
不過唔想要張凳
啱啱喺兆萬入手mk3

未派就mk5,6

佢係問緊ht有幾多diecast,唔係iron man有幾多diecast
仲有whiplash mk2 , robocop
成個系列計埋特別版同未出貨暫時18隻,想知就自己google
啱啱喺兆萬入手mk3

45買左,等緊46,今日行過見有3後追返,可動真係好垃圾

呢隻截訂未

有排都未
見精品幾平
不過唔想要張凳

我有普通version,都係唔想要張凳,不過又想要個頭,最後唔想太大盒所以普通版算。
見精品幾平
不過唔想要張凳

我有普通version,都係唔想要張凳,不過又想要個頭,最後唔想太大盒所以普通版算。

隻野我覺得ok,個人認為還原道高。
啱啱喺兆萬入手mk3

佢都入左,外型係好過舊個隻,係關節唔得

??你又知我入左
啱啱喺兆萬入手mk3

未派就mk5,6

佢係問緊ht有幾多diecast,唔係iron man有幾多diecast
仲有whiplash mk2 , robocop
成個系列計埋特別版同未出貨暫時18隻,想知就自己google

唔該曬兩位巴打
其實你地用左幾錢買hottoys,會唔會覺得自己買到失控,呢排有呢個感覺
其實你地用左幾錢買hottoys,會唔會覺得自己買到失控,呢排有呢個感覺

我只覺得冇位屋企有3x隻,放多一隻都冇位,仲有8張訂單係手,要放返d入盒迎接新既figure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞