[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
去交收點check隻hottoys係全新
佢寫埋有啡盒就一定係全新?

啡盒有膠紙痴實
隻joker依家訂唔到遲下係咪一定會貴
有普通版喎

少左個頭wor

少個頭不如唔好買

得一個body,兩個頭仲要同模,半甩妝樣仲要唔係電影入面造型,我個人覺得要黎多餘
有bvs ww仲應唔應該入埋JL WW
兩隻好似冇分別咁

JL ww個頭係training armour ver個頭
個樣到位好多

想問JL WW幾時有得訂 利申新手 想入JLWW
兩隻好似冇分別咁

個樣到位好多

個陣入唔到BVS WW好傷心
有普通版喎

少左個頭wor

少個頭不如唔好買

得一個body,兩個頭仲要同模,半甩妝樣仲要唔係電影入面造型,我個人覺得要黎多餘

呢樣野見人見智啦
係貪佢上色靚
嚟緊係咪會有WW嘅WW
之前好似見到SDCC有show出嚟

好想要WW版WW

啡盒有膠紙痴實

D膠紙係普通膠紙?
有普通版喎

少左個頭wor

少個頭不如唔好買

呢樣野見人見智啦
係貪佢上色靚

為左個頭雕要天時暑熱排隊入去/加幾舊俾人賺真係見仁見智,但未去到少個頭不如唔好買
唔好屌我唱淡呀,我仲考慮緊過左動漫節之後去唔去訂,本身冇joker係好吸引,但係呢隻配件麻麻,而且儲開1/6,內心仲掙扎緊
今年動漫節hot toys d出品好似同SDCC冇分別
我記得過往動漫節總有一兩款辦係SDCC個邊都冇show過出黎唯一係flash終於有面相
兩隻好似冇分別咁

個樣到位好多

個陣入唔到BVS WW好傷心

我都等緊 ww再出新
競猜幾時會有第一水貨
保守保計最少半年後
而家係咪仲有得訂hulkbuster?
動漫節攤檔有無現貨star wars買
有冇師兄可以分享今日入會展同排落訂分別要排幾耐?

十一點幾去 入場直行唔洗排
落訂排左個幾鐘
cosbaby賣晒未?
cosbaby賣晒未?

不定期翻貨
今朝問佢話下午6點到翻貨

落訂排左個幾鐘

我覺得聽日仲大獲

落訂排左個幾鐘

我覺得聽日仲大獲

抽中聽日訂JL Batman
仲諗緊去唔去

落訂排左個幾鐘

我覺得聽日仲大獲

抽中聽日訂JL Batman
仲諗緊去唔去

我中左joker又係聽日
cosbaby賣晒未?

不定期翻貨
今朝問佢話下午6點到翻貨

下午想買flash cosbaby都唔見有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞