[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

其實睇實物display係OK,如果冇46就會訂,但我仲等緊隻46
HT可唔可以派快少少

其實係咪460同47一樣,只係色唔同。
隻harley quinn有d失望
我隻46對可動手手指之間好多水口未清,呢d情況有冇得拎上20樓換?仲有保

拎隻手同單去就得

唔該你

反而我覺得做得好過辦,d人話大腿過粗我又唔覺

我淨係知個口好大,睇到好攰

其實睇實物display係OK,如果冇46就會訂,但我仲等緊隻46
HT可唔可以派快少少

係呀,只係顏色同配件唔同
好似2=3, 7=21, 30=33, 25=26, 42=43咁樣

HT可唔可以派快少少

47個頭雕
蜘蛛俠個Tony髮型都唔係咁

個口大再d

HT可唔可以派快少少

47個頭雕
蜘蛛俠個Tony髮型都唔係咁

可能用返舊頭

HT可唔可以派快少少

係呀,只係顏色同配件唔同
好似2=3, 7=21, 30=33, 25=26, 42=43咁樣

HT又可以輕鬆賺一筆
不過仲係要一年先派貨
Btw,戲入面都只係改色?

終於有d 新相睇下

終於有d 新相睇下

成隻入哂
候活話動漫節有新1/4

唔知JL/Thor有冇野訂

佢話隻1/4係一直傳緊果隻

唔撚係 TDK Joker 吓話
一係就黑武士
副廠係咪姐係無牌/無牌權?
係咪犯法?
候活話動漫節有新1/4

唔知JL/Thor有冇野訂

佢話隻1/4係一直傳緊果隻

唔撚係 TDK Joker 吓話
一係就黑武士

出WW 好過啦
有冇巴打抵得諗幫我接黎緊隻batman張單,果陣一出心急訂左,但返到屋企再度下個玩具櫃擺唔落
尋日拎左HQ,對腳無想像中咁衰
7月30訂 幾時可以俾我攞
7月30訂 幾時可以俾我攞

HQ
有冇巴打抵得諗幫我接黎緊隻batman張單,果陣一出心急訂左,但返到屋企再度下個玩具櫃擺唔落

自己都訂左,幫你唔到
wonder woman出貨

想問下成隻幾錢
岩岩先留意hot toys
想問下mark xlvi 出面賣緊幾錢 唔該
見到y拍有人賣2xxx

同埋普遍黎講舊款出面易唔易搵 唔該
想問下如果同人收單點知件野派到幾號?打上去問?
岩岩先留意hot toys
想問下mark xlvi 出面賣緊幾錢 唔該
見到y拍有人賣2xxx

同埋普遍黎講舊款出面易唔易搵 唔該

一係yahoo拍賣
一係fb谷徵

街舖貴幾百所以唔建議

而家46成2千78蚊左右,太貴,原價都係2180
唔急玩不如訂47
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞