[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想問隻hulkbuster仲訂唔訂得過
誠徵joker同batman
Batman fans
近排先有閒錢買下野
可pm報價

tdk定bvs?價錢爭好遠

Tdk呀
新手後追ht
想問aou定cw既scarlet witch質素好d 兩隻都鍾意
但記得當年追post唔記得邊一個版本既sw比人話一般
同埋睇過secretbase有現 但呢d舊貨駛唔駛sb入 定有其他穩陣既地方入?

Push

ht野有新買新得架啦,除非你對舊版情有獨鍾

即係買cw版scarlet witch好過aou版?

有aou版
上sb睇過cw版靚好多
見到facebook d justice league q版公仔
究竟隻flash 幾時出1/6
誠徵joker同batman
Batman fans
近排先有閒錢買下野
可pm報價

tdk定bvs?價錢爭好遠

Tdk呀

Dx11+12

dx12就2千頭
dx11就4千左右
想問隻hulkbuster仲訂唔訂得過

avengers3有hulkbuster2.0
見到facebook d justice league q版公仔

cosbaby真係on9到仆街

Cosbaby本身唔on9
係唔值呢個價

價錢減半就差唔多 咁耐都係買過一隻

Cosbaby本身唔on9
係唔值呢個價

價錢減半就差唔多 咁耐都係買過一隻

The flash cosbaby又唔知幾時出

諗緊訂唔訂小丑好 但係自己本身有隻dx12想買dx11陪佢 dx11仲貴過隻1/4 大家點睇

係咪痴線架

諗緊訂唔訂小丑好 但係自己本身有隻dx12想買dx11陪佢 dx11仲貴過隻1/4 大家點睇

小丑如果係買bouns頭就好抵玩
動漫節果6隻正呀
打算訂兩隻1/4

係咪痴線架

隻雷神睇相幾正
ironman die cast
dark knight 兩隻正到飛起
有無人已返拎左奇異博士?
想買 Batman Tactical Suit

係咪痴線架

屌,呢鑊真係破產,有四隻想訂,之前仲訂左戰損batman ,呢隻仲訂唔訂好
想收隻captain America civil war版
但見y拍都係得好少 反而舊版仲多
點解會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞