[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇人拎到hot toys d免費poster但唔想要
賣俾我好嘛

做乜唔拎呀 今朝去派極都仲有
有啲仆街順手拎完 完場Dum落垃圾筒
利申 冇拎
賣俾我好嘛

利申 冇拎

今年係咩poster?
賣俾我好嘛

利申 冇拎

今年係咩poster?

我估有StarWars
剩係訂左joker 不過現象睇實物隻jl batman 都好正
mk17 1/6 800入得過

巴打你邊間買? 有無近鏡睇下
賣俾我好嘛

利申 冇拎

聽朝想再去撞下仲有冇

http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=548481628651&toSite=main

實物同佢d相係相當接近, 冇伏
記得要買跟埋一個紅膠圈嘅版本

http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=548481628651&toSite=main

實物同佢d相係相當接近, 冇伏

現時點果d係咪貴d
賣俾我好嘛

利申 冇拎

琴日去係有好多
新手想買1:6 mark 45 or 46

但比較極都唔識選擇

MK45 QC穩定 身形比例比一般型號 冇真人頭雕 二手價格低 DIECAST入門好選擇
MK46 QC方面LED頗多問題 身形比起45修長精練 肩部關節隱藏度堪比1/4系列 真人頭雕表現出色 不過價格未回穩 宜再觀望

結論:訂47 la diu

47個色個人唔好

45同46都有
自己覺得46好少少,唔知48點呢

我都覺46順眼啲

但45質素高

想知點解45質素高 唔係好識睇

45 真係有心機之作, 而家跌左幾舊好抵玩。

上淘寶買個頭雕都係rmb200, 加埋就fit哂

46堅正 夠多燈
依加個價都係2300 only 貴原價百零蚊 買得過
1800 each bid咗對45&46
希望靚靚仔仔
賣俾我好嘛

利申 冇拎

琴日去係有好多

2點幾去乜春都冇,得一堆膠手扇

第一隻現貨ht
邊到可以買到The Flash 鎖匙扣?動漫一早賣哂

有冇人見過實物?
有冇巴打知道如果訂左全單但係到時cut淨隻joker得唔得?利申:有frd話訂晒先到時可能有得cut
有冇巴打知道如果訂左全單但係到時cut淨隻joker得唔得?利申:有frd話訂晒先到時可能有得cut

無乜可能,個個買家咁樣玩法ht重得掂既
咁就奶野喇,咁巴打知唔知動漫節有冇得訂返隻joker嘅普通版呀?
咁就奶野喇,咁巴打知唔知動漫節有冇得訂返隻joker嘅普通版呀?

有,8月2號可以上信和20樓訂普通版

有,但得返一個頭

但比較極都唔識選擇

MK45 QC穩定 身形比例比一般型號 冇真人頭雕 二手價格低 DIECAST入門好選擇
MK46 QC方面LED頗多問題 身形比起45修長精練 肩部關節隱藏度堪比1/4系列 真人頭雕表現出色 不過價格未回穩 宜再觀望

47個色個人唔好

45同46都有

我都覺46順眼啲

但45質素高

46 易爛, LED易死

遲D應該大跌

唔覺,46 ca3出場率咁高,d燈又靚
反而個個讚好既45跌價到仆街
唔該樓上兩位巴打

但比較極都唔識選擇

47個色個人唔好

45同46都有

我都覺46順眼啲

但45質素高

46 易爛, LED易死

遲D應該大跌

唔覺,46 ca3出場率咁高,d燈又靚
反而個個讚好既45跌價到仆街

45冇頭雕係差d既...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞