[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想一炮過放呢三隻
無display過 純開盒check
1:4 Joker 係動漫節 1/8單

散唔散放隻1:4

都得 有無tg
想一炮過放呢三隻
無display過 純開盒check
1:4 Joker 係動漫節 1/8單

散唔散放隻1:4

都得 有無tg

Tg: l10kh
但diecast mark 7一路都冇聲氣
如果出既話真係唔洗諗即入

實出既,只要你肯等,淨返1、4、7三隻咋嘛

有冇人有backup hottoys diecast iron man張圖可以post返出黎?
我唔記得mark7係咪diecast計劃之1

http://www.actionfigurefury.com/hot-toys-answers-burning-questions-1966-batmobile-doc-brown-x-men-prometheus-rocky-rambo-and-more/
有答到diecast mk1-7

thanks

20樓 / 兆萬有咩marvel現貨
早2日收左隻雷神
一係放 一係入marvel坑
明明撚開star wars 可能撚埋marvel

親自去門市最好

門市唔係20樓 / 兆萬玩具狂熱?

Btw 如果有ching放star wars / 美國隊長/iron man /marvel 歡迎tg
https://t.me/Ramboooooooooo

收野上fd d群組收好過

有咩群組? 有無keyword
有無巴打收mark 46 ?

實出既,只要你肯等,淨返1、4、7三隻咋嘛

有冇人有backup hottoys diecast iron man張圖可以post返出黎?

http://www.actionfigurefury.com/hot-toys-answers-burning-questions-1966-batmobile-doc-brown-x-men-prometheus-rocky-rambo-and-more/

thanks

早2日收左隻雷神

親自去門市最好

Btw 如果有ching放star wars / 美國隊長/iron man /marvel 歡迎tg

thanks

早2日收左隻雷神

親自去門市最好

平平地買左隻2手舊版war machine mk1玩,新o個隻好貴。

之後想入mk46,等平
平平地買左隻2手舊版war machine mk1玩,新o個隻好貴。

之後想入mk46,等平

你入左膠版個隻war machine?

之後想入mk46,等平

巴打係咪要46?
想收隻BVS WW有無人放

之後想入mk46,等平

係丫,好彩無爛無壞。

雖然近版一定正d,但同炒價比只係1/2至1/3價錢已經好滿意。

之後想入mk46,等平

巴打係咪要46?

等有平先買
隨緣

之後想入mk46,等平

係丫,好彩無爛無壞。

雖然版一定正d,但同炒價比只係1/2至1/3價錢已經好滿意。

之後想入mk46,等平

係丫,好彩無爛無壞。

雖然近版一定正d,但同炒價比只係1/2至1/3價錢已經好滿意。

睇你點睇
買新版就比貴一千幾百
買舊版就side左一千幾百
膠版war machine 垃圾黎,我買過
有次拎上手玩突然斷腰 我平時都係罰下佢企冇乜點扭佢/擺pose
有次拎上手玩突然斷腰 我平時都係罰下佢企冇乜點扭佢/擺pose

我隻隻都係罰企,我隻war machine已經入左櫃

Mark 3 個全武裝發射正到

mark 3?

Mark 3 個全武裝發射正到

mark 3?

War Machine Mark 3

淨係鍾意mark1

點解唔等JL WW

點解唔等JL WW

等得黎 又要下年
請問一下AMAZON D運費咁平走支那公司, 運到黎個盒會唔會爛晒?
係咪應該去AMIAMI到訂俾貴小小走EMS好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞