[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有任何hottoys產品收訂,價錢查詢可以打hottoys secret base 信和電話 37223988
見過好多好多人吹到隻野點差點差望跌價再自己入手

人就係咁
叫人唔好要其實係因為自己想要

我入坑前,就係見勁多人彈到ht一文不值,應該要摺埋咁,但係玩過就覺得非常之正。

隻46都好笑,未出之前係咁ht己死熱情冷卻
一出左收曬呢班廢淡皮

人就係咁

我入坑前,就係見勁多人彈到ht一文不值,應該要摺埋咁,但係玩過就覺得非常之正。

一出左收曬呢班廢淡皮

46出得幾好
係條腰幼左點

人就係咁

一出左收曬呢班廢淡皮

唔好意思巴打,1001左唔知無開新po,謝謝你。

嗰班淡友,我懷疑佢地從來有無玩過ht
新post留名 已經有10幾隻up

人就係咁

一出左收曬呢班廢淡皮

46出得幾好
係條腰幼左點

有條youtube片比較過mk46,43,45條腰係一樣

人就係咁

一出左收曬呢班廢淡皮

46出得幾好
係條腰幼左點

有條youtube片比較過mk46,43,45條腰係一樣

全部都有呢個通病
1/4就有好好既比例
黎緊47唔知係咪灰銀腰視覺效果反而粗身d

人就係咁

一出左收曬呢班廢淡皮

唔好意思巴打,1001左唔知無開新po,謝謝你。

嗰班淡友,我懷疑佢地從來有無玩過ht

是但啦

我覺得淡友想壓價就真

支持ht

支持ht

其實一直想後追返呢一隻,但佢好似冇乜可動性,淨係可以罰企
想問下巴絲意見
前日攞左46,唯一問題係右手臂既led唔太光
要形容既話,就係對比其他位置明顯沒有剌眼感覺

諗緊換唔換

想問下巴絲意見

諗緊換唔換

睇你接唔接受到啦,led 燈原本已經好易虧,ht果d led 更甚 所以二手ht 好多led 都虧左

你換左爽一陣之後都係拆電 display
有無拎左小丑紫褸同踢死兔嘅巴打check下兩隻頭雕頭頂都係有條橫界? 我拎去secret base問話係正常
想問下巴絲意見

諗緊換唔換

睇你接唔接受到啦,led 燈原本已經好易虧,ht果d led 更甚 所以二手ht 好多led 都虧左

你換左爽一陣之後都係拆電 display

換第二隻又有其他問題但返屋企先check到就gg
有無拎左小丑紫褸同踢死兔嘅巴打check下兩隻頭雕頭頂都係有條橫界? 我拎去secret base問話係正常

你話分模線?

唔知係咪叫分模線 但係踢死兔同呢隻都係咁 有無巴打一樣?
利申 新手玩ht
窮撚賣仔 Joker Special Edition
今日拎左mark46
有件配件未玩先爛
要換洗唔洗成隻拎番去換
拎到46喇

依家tony日日望住我喇
拎到46喇

正呀巴打,你係幾時訂的?
拎到46喇

正呀巴打,你係幾時訂的?

一開訂就訂喇
今日拎左mark46
有件配件未玩先爛
要換洗唔洗成隻拎番去換

點爛法?

如果係本體figure有問題就要成隻鞋去換
本體figure以外堆配件有問題就帶配件得
睇完wonder woman 即刻有興趣想入隻WW添
睇完wonder woman 即刻有興趣想入隻WW添

我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞