[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
新手想買1:6 mark 45 or 46

但比較極都唔識選擇

MK45 QC穩定 身形比例比一般型號 冇真人頭雕 二手價格低 DIECAST入門好選擇
MK46 QC方面LED頗多問題 身形比起45修長精練 肩部關節隱藏度堪比1/4系列 真人頭雕表現出色 不過價格未回穩 宜再觀望

結論:訂47 la diu

47個色個人唔好

45同46都有
自己覺得46好少少,唔知48點呢

我都覺46順眼啲

但45質素高

想知點解45質素高 唔係好識睇

46 易爛, LED易死

遲D應該大跌

唔覺,46 ca3出場率咁高,d燈又靚
反而個個讚好既45跌價到仆街

45冇頭雕係差d既...

未出46前45算係ht最高汁既iron man(可動,合金重量平衡,關節鬆緊程度),但係45有d蟹手,手臂同身之間唔夠貼,46連呢個問題都解決埋,不過網上睇過有d 46好易甩色,係一塊塊咁甩爛就冇聽聞過。
46係多燈,如果賣家肯俾你check晒先其實冇問題,一手未開就自己承擔風險
我自己兩隻都有,個人鍾意46體形slim d
mk17 1/6 800入得過

最平見過700都有,不過可遇不可求
我都係800入,當擺設放係枱得閒扭下玩下其實幾抵
新個隻雷神(長髮)幾型 有冇人買左

45同46都有

我都覺46順眼啲

但45質素高

遲D應該大跌

未出46前45算係ht最高汁既iron man(可動,合金重量平衡,關節鬆緊程度),但係45有d蟹手,手臂同身之間唔夠貼,46連呢個問題都解決埋,不過網上睇過有d 46好易甩色,係一塊塊咁甩爛就冇聽聞過。
46係多燈,如果賣家肯俾你check晒先其實冇問題,一手未開就自己承擔風險

原來兩隻都好野黎
45,46之前未買過ironman

45同46都有

我都覺46順眼啲

但45質素高

遲D應該大跌

45都有甩油問題

其實我隻42大脾都有,合金iron man差唔多一定有甩油呢個問題
mk17 1/6 800入得過

最平見過700都有,不過可遇不可求
我都係800入,當擺設放係枱得閒扭下玩下其實幾抵

對比起依家啲骨頭好硬 扭完一次都廢事再搞佢

47個色個人唔好

45同46都有

我都覺46順眼啲

但45質素高

遲D應該大跌

巴打睇嚟想入手

平d會

缺點
1.太廋, 唔似玩電影
2. 46 褲gay太大,唔似褲
3 發炮手甲太 薄, 易拍爛
4 led易死

優點
1 多燈, 不過48 都係, 等48好過

48好撚柒

45同46都有

我都覺46順眼啲

但45質素高

遲D應該大跌

巴打睇嚟想入手

平d會

缺點
1.太廋, 唔似玩電影
4 led易死

優點

48好撚柒

48 我唔鍾意心口

mark 33咁

遲D應該大跌

巴打睇嚟想入手

平d會

缺點
1.太廋, 唔似玩電影
4 led易死

優點

48好撚柒

48 我唔鍾意心口

mark 33咁

48隻色 不了
收全新1/6 harley quinn
或可取訂單
請PM
[quote]有冇人拎到hot toys d免費poster但唔想要
賣俾我好嘛

做乜唔拎呀 今朝去派極都仲有
有啲仆街順手拎完 完場Dum落垃圾筒
利申 冇拎

琴日去係有好多

2點幾去乜春都冇,得一堆膠手扇[/quote

巴打係咪想要poster https://t.me/Aquaba
有冇師兄可以分享今日入會展同排落訂分別要排幾耐?

十一點幾去 入場直行唔洗排
落訂排左個幾鐘

我今日入場排左半個鐘,排HT落訂就差唔多兩個鐘
如果唔係為左特別版joker我覺得排就好多餘
見人又要俾錢入場又要排兩個鐘,最後淨係訂隻MK2特別版我寧願去SB訂普版仲可以用折添

排兩個鐘.... 隻joker我唔要算....

我除左joker另外有揀兩隻,仲叫左FD幫我抽,所以一set留俾自己,一set放左(幫補下)

你係諗住即場放單?定係讀貨返左先放?

放單呀我,拎完單即日地鐵站交收埋
想後追1/4 TDK Batman, 如果3000頭有冇可能
訂左首日joker, 想一對咁企埋一齊諗起都扯曬
最終無去訂joker
又系又殘體字
返屋企食屎啦
又系又殘體字
返屋企食屎啦

block得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞