[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
蜘蛛仔套電影 最後有新衫
如果hottoys出埋 就好了

想問下巴打知唔知而家仲有冇得訂最新果蜘蛛俠

我7月7訂左 應該仲有既
見到蜘蛛俠忍唔住手
睇戲前幾個鐘去落訂

依家仲有得訂既,放心無咁快截單

今日收工落去訂
新手想買ca
應該買奧創版好定內戰版好(戰損好似正啲)

有新買新
新手想買ca

有新買新

內戰戰損正,個像真度將其他版本比下去
新手想買ca

有新買新

內戰戰損正,個像真度將其他版本比下去

戰損好d
雖然用舊頭雕但個樣正常過開咀版個頭雕好多
隻46開出黎擺唔夠3日就由櫃裡面自由落體咁跌左落地

膊同背都花晒,變左真戰損
蜘蛛仔套電影 最後有新衫
如果hottoys出埋 就好了

會唔會係infinity war先有得著依套
係既下年先有得訂

btw, 唔知動漫展會有咩訂呢,好想佢快D出返曬7連diecast版

聽到都覺得赤
個櫃無門?
想問下邊到有hottoys d散件賣 想買肥bat件衫
新post留名

其實屋企無櫃可以點KEEP得靚D?
唔想次次玩完/影完相放返盒
我訂左隻蜘蛛俠想KEEP好D

聽到都覺得赤
個櫃無門?

有關,玻璃門都撞開埋,啲色甩到玻璃門,櫃最底果層同地磚都有

聽到都覺得赤
個櫃無門?

無落stand?
聽你講完驚驚地

聽到都覺得赤
個櫃無門?

嚴重喎,重傷

聽到都覺得赤
個櫃無門?

無落stand?
聽你講完驚驚地

我隻隻都無落stand
mark46個地台又唔係就咁一塊板,所以企得好唔穩陣

btw,跌完一獲都係唔落stand
仲有之前買落幾隻,但搬屋無拆到出黎,只係係SB開過黎望齊件就算
到前排拆隻Deadpool出黎擺,發現右邊個槍袋車錯左個左邊槍袋落去…仲要比SB水左過去一獲先話無得整

而家只好永遠右手拎槍

仲有隊長手有小小甩漆

所以大家真係要14日內check真啲

聽到都覺得赤
個櫃無門?

無落stand?
聽你講完驚驚地

我隻隻都無落stand

巴打是勇者,不必怕~
但我決定落番個stand穩陣啲

聽到都覺得赤
個櫃無門?

無落stand?
聽你講完驚驚地

我隻隻都無落stand

巴打是勇者,不必怕~

所以真係好矛盾,唔落stand又驚佢PK,落stand又驚會夾/刮花同無位
我唔落stand
不過企位平衝就校得好小心
腳底落blue tac 減少搖擺同吸震,除左幾隻智慧腳關節外都無乜事 (狼人dffp, Loki 2.0, 雷神aou)
靚價入咗隻2手近全新dx12, 開心
仲有之前買落幾隻,但搬屋無拆到出黎,只係係SB開過黎望齊件就算
到前排拆隻Deadpool出黎擺,發現右邊個槍袋車錯左個左邊槍袋落去…仲要比SB水左過去一獲先話無得整

而家只好永遠右手拎槍

仲有隊長手有小小甩漆

所以大家真係要14日內check真啲

我都係同類型受害者
ep6 Luke
ep6 Luke

好想要
都係等EP8老年版

聽到都覺得赤
個櫃無門?

無落stand?
聽你講完驚驚地

我隻隻都無落stand

巴打是勇者,不必怕~

所以真係好矛盾,唔落stand又驚佢PK,落stand又驚會夾/刮花同無位

本身都有戰損架啦 花左咪花左囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞