[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
根據以往經驗難唔難抽中?
定9成都成功?

以前就難
而家就個個都中
不過HT最on9係限你幾時幾日去訂

我都驚中左都行唔開

大把人係咁
佢最on9唔係限你日子
係限你鐘數
例如28/7 10-14
過咗就冇

呢樣真係on9到無朋友,邊有人咁得閒限日限時去到,除非職業炒家,但係佢地而家d野又炒唔起。
Joker同batman係咪一定要入

想入咪入囉

一開始唔訂真係唔洗諗住再入到手

訂左特別版先,有乜唔滿意咪放,實有人接貨
普通版就不了,蟹硬

其實得隻雷神先真正會場限定,其他都2號訂到,特別版係得小丑可以訂,其餘既bonus part 又唔吸引,ironman 嗰個hea到仆街。
有冇人已經收到confirmation email?

Email 話由你抽嗰日計如果抽到5個工作天內會有通知。
玩具日報果邊個個講到joker同batman都唔掂

唔好理個班人
有愛就訂

唔好理個班人
有愛就訂

叫咗個fd幫我抽,唔中就算

唔好理個班人
有愛就訂

叫咗個fd幫我抽,唔中就算

平常心吧。
我都唔係香港,要勞煩家母幫我入去逼,
好不孝

網上個d批評得啖笑,派貨/市價見真章
bvs batman,mark46個d踩完咪又係炒到乜
反而mark45好多人吹捧但已經跌左幾百蚊
咪比我睇死踩班友實偷偷地入貨

要唱淡震倉呀

要唱淡震倉呀

個邊d人個個不停係度吹毛求疵
美術大師上哂身咁
講到個幾隻野超唔值買

要唱淡震倉呀

美術大師上哂身咁
講到個幾隻野超唔值買

唔跌嘅話冇錢買

不過隻會場版joker
又真係幾難跌價
雙頭雕痴線
想問會場即係咪有迷彩iron man, ghost rider仲有隻唔記得。。。
其餘小丑,iron man Mark 2 係要訂,等攞貨

要唱淡震倉呀

美術大師上哂身咁
講到個幾隻野超唔值買

唔跌嘅話冇錢買

不過隻會場版joker
又真係幾難跌價
雙頭雕痴線

原來果邊d人係咁架

要唱淡震倉呀

美術大師上哂身咁
講到個幾隻野超唔值買

唔跌嘅話冇錢買

不過隻會場版joker
又真係幾難跌價
雙頭雕痴線

原來果邊d人係咁架

唔知網上,現實世界好多野都係
d撚樣成日唱淡搏少人爭

好似工咁,地盤網上比人吹奏到神工,警察比人屌到乜
但現實係一車車人扑去考黑警考公務員
地盤拖糧同死傷無數

要唱淡震倉呀

美術大師上哂身咁
講到個幾隻野超唔值買

唔跌嘅話冇錢買

不過隻會場版joker
又真係幾難跌價
雙頭雕痴線

原來果邊d人係咁架

唔止網上,現實世界好多野都係
d撚樣成日唱淡搏少人爭

好似工咁,地盤網上比人吹奏到神工,警察比人屌到乜
但現實係一車車人扑去考黑警考公務員
地盤拖糧同死傷無數
其實有冇人買左之後唔會扔個盒?
1/4 個盒好大,屋企冇位
但扔左又好似覺得會少左啲野咁
Toysdaily成日都踩架la
口裏說完不

你確定你超愛又唔會放先好dup盒,唔係你一想放就仆街
一定比人壓幾百/極難放

上年年尾賣曬嚕

我1/6果d冇扔,1/4有幾大呀
諗緊買呢隻jl 裝甲batman好定等另一隻好
裝甲呢隻好似正d

你確定你超愛又唔會放先好dup盒,唔係你一想放就仆街
一定比人壓幾百/極難放

唉,就係唔知將來會唔會放
好矛盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞