[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

剛取
係靚既
但qc麻麻

件jacket好似幾掂

直頭靚添啦
難得老虎都話正

剛取
係靚既
但qc麻麻

件jacket好似幾掂

直頭靚添啦
難得老虎都話正

Jacket同joker件大褸一樣
着得耐會有色移問題
要小心把玩

thx巴打

剛取
係靚既
但qc麻麻

件jacket好似幾掂

直頭靚添啦
難得老虎都話正

着得耐會有色移問題
要小心把玩

thx巴打

件紫大褲我唔敢放出黎 一直keep盒算

剛取
係靚既
但qc麻麻

件jacket好似幾掂

直頭靚添啦
難得老虎都話正

着得耐會有色移問題
要小心把玩

呢件jacket都會有色移?
話說我隻HQ一拎返屋企,已經有一邊頭髮係甩
廢事煩 所以無返上20樓換,係咪搵AA膠痴返就得?

剛取
係靚既
但qc麻麻

件jacket好似幾掂

直頭靚添啦
難得老虎都話正

着得耐會有色移問題
要小心把玩

thx巴打

件紫大褲我唔敢放出黎 一直keep盒算

得閒除下又著下囉
咁應該無事既

剛取
係靚既
但qc麻麻

件jacket好似幾掂

直頭靚添啦
難得老虎都話正

着得耐會有色移問題
要小心把玩

呢件jacket都會有色移?
話說我隻HQ一拎返屋企,已經有一邊頭髮係甩
廢事煩 所以無返上20樓換,係咪搵AA膠痴返就得?

點爛法?
係咪有支野突左出黎?
今晚放工狗沖去拎Harley
今晚放工狗沖去拎Harley

qc麻麻地
但自己整返唔難
返屋企要認真check下
https://www.facebook.com/Hasssh-330564567357051/

冇去到睇.....原來有咁多
有冇人訂咗DD?
賣左Mark 6 diecast張單換今年隻Mark 2 diecast好唔好呢?
賣左Mark 6 diecast張單換今年隻Mark 2 diecast好唔好呢?

唔好
隻 JL 輕甲版 Batman 實物又幾好 J,
原本冇諗住訂,一見到實物就奶野

唔好

mark6正好多又年尾派貨,到時派貨睇到人地隻野咁正一定後悔
mark2除非超愛,唔係唔訂都冇所謂

想問下全新1:4 mark 46同 9成新mark 17 放到幾錢?
想問下全新1:4 mark 46同 9成新mark 17 放到幾錢?

45 定 46?

正呀幾時派貨

唔好

mark6正好多又年尾派貨,到時派貨睇到人地隻野咁正一定後悔
mark2除非超愛,唔係唔訂都冇所謂

睇下你想唔想儲齊mk1至7啦,始終係經典
我自己就中意4、5、7,希望快D出

45 定 46?

45 sor

正呀幾時派貨

你預今年尾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞