[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
頂,我成六點喺廿樓訂野都無公布有ww 訂,七點幾facebook就話有,黎緊成個星期都唔得閒
頂,我成六點喺廿樓訂野都無公布有ww 訂,七點幾facebook就話有,黎緊成個星期都唔得閒

諗緊訂唔訂
頭髮好似怪怪地咁
新手一問 如果依家想追隻mark46
應該等現貨定買單?
新手一問 如果依家想追隻mark46
應該等現貨定買單?

買單好d,拎完有14日保養
有無巴打知邊度有得買副廠tony頭
見Facebook group班友仔自組tony砌得好靚

講漏左 係1/6頭

諗緊訂唔訂
頭髮好似怪怪地咁

同感

講漏左 係1/6頭

邊個頭先, 印象中出過好多個

講漏左 係1/6頭

圖取自Facebook group

呢個頭隻眼無瘀副 睇落唔似46頭
我就係想買呢款頭
砌返個西裝look/呢個受傷look

講漏左 係1/6頭

圖取自Facebook group
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/04/055551_59a1750345cab0a224490a75ac8d493e.jpg[img]
呢個頭隻眼無瘀副 睇落唔似46頭
我就係想買呢款頭
砌返個西裝look/呢個受傷look

應該係1/4tony頭 副廠整1/6ver. 或者內戰款
上網搵過 見到有啲網有賣 但係唔熟行情唔知會唔會中伏
好彩先前seafood痕有訂we
好彩先前seafood痕有訂ww
新手一問 邊到仲有得訂WW

邊隻?
BVS就截咗啦
WW training Armorer 就上信和20樓啦

如果想買BVS個隻呢

邊隻?
BVS就截咗啦
WW training Armorer 就上信和20樓啦

如果想買BVS個隻呢

上yahoo/fb群組高價收
大概要800-900蚊左右
玩過HT好難番轉頭
之前WW好多原價單放,套戲上左就貴左咁多
之前WW好多原價單放,套戲上左就貴左咁多

同bvs batman/狼人一樣

HT又比deadshot打尖
即刻ww又要再遲

其實佢fb話左ww就快到姐係暗示左呢幾日未派到
要等多一兩星期
ca買咩版本質素好d?見first avenger實物圖好似好大岀入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞