[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Joker同batman係咪一定要入
想收隻captain America civil war版
但見y拍都係得好少 反而舊版仲多
點解會咁

當初少人訂咪少流量
可惜JL 隻Batman 冇頭雕

想入咪入囉

一開始唔訂真係唔洗諗住再入到手

想入咪入囉

一開始唔訂真係唔洗諗住再入到手

訂左特別版先,有乜唔滿意咪放,實有人接貨
普通版就不了,蟹硬

係咪痴線架

屌,呢鑊真係破產,有四隻想訂,之前仲訂左戰損batman ,呢隻仲訂唔訂好

放戰損batman訂呢隻
係未得我覺得隻1/4batman好似蟹手定橫得濟
根據以往經驗難唔難抽中?
定9成都成功?
根據以往經驗難唔難抽中?
定9成都成功?

以前就難
而家就個個都中
不過HT最on9係限你幾時幾日去訂

我都驚中左都行唔開
你地覺得dx11會唔會跌

係咪痴線架

哩幾隻係咪又玩入場先訂到?
無得去SB訂?

係咪痴線架

無得去SB訂?

SB都有,但有3款要會場先有bonus part

係咪痴線架

無得去SB訂?

仲有雷神只限會場
Hulk 同 1/4 batman SB訂會貴d

普通版joker可以係SB訂?

係咪痴線架

無得去SB訂?

仲有雷神只限會場

睇fb comment見到
睇完我先明

係咪痴線架

無得去SB訂?

仲有雷神只限會場

joker買普通版不如唔好買(好似係)

係咪痴線架

屌,呢鑊真係破產,有四隻想訂,之前仲訂左戰損batman ,呢隻仲訂唔訂好

放戰損batman訂呢隻

都有諼過,但係戰損有燈效,呢隻都幾型但無乜特別,兩隻都買又好似重疊左,媽呀!哪有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞