[hottoys]1/6 1/4 figure討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
ep6 Luke

好想要
都係等EP8老年版

唔知動漫節會唔會出埋ep6 DV
今日入咗

喺邊入?

Facebook page
幾時公佈動漫限定呀
ep6 Luke

好想要
都係等EP8老年版

已有ep4 luke 想訂埋ep6
ep6 Luke

好想要
都係等EP8老年版

已有ep4 luke 想訂埋ep6

下年q3先派,有成年儲慢慢儲錢
幾時公佈動漫限定呀

幾時公佈動漫限定呀

完全唔吸引
新身入坑,想問仲有無得訂dark knight rise batman
想問邊度有得睇hot toys官方訂價
官網冇嘅
想訂新果隻Luke
我唔落stand
不過企位平衝就校得好小心
腳底落blue tac 減少搖擺同吸震,除左幾隻智慧腳關節外都無乜事 (狼人dffp, Loki 2.0, 雷神aou)

blue tac 黐得耐 會有印,印係個腳底
有無人有展示盒推介
淘寶既可唔可以比埋link 驚中伏
官網冇嘅
想訂新果隻Luke

Fb page $1390
有無人有展示盒推介
淘寶既可唔可以比埋link 驚中伏

【移不动展示盒】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.mK36LT?cv=TkpA00YuQW1&sm=9b779e ,或复制这条信息¥TkpA00YuQW1¥后打开👉手机淘宝👈
官網冇嘅
想訂新果隻Luke

Fb page $1390

Thx
最近訂左第一隻
奇異博士 拎得
Harley Quinn 終於到手啦,太正了,大腿我接受到,人樣無得彈,女角要雕得似確實有難度

今日拎左奇異果博士,成條後領車錯左
有冇巴打放內戰隊長普通版?
搵曬Y拍 fb都搵唔到 唯有走上泥求救
二手全新都得 或者有冇巴打知邊到有得賣
Harley Quinn 終於到手啦,太正了,大腿我接受到,人樣無得彈,女角要雕得似確實有難度

普通版等到傻都未有得攞

普通版等到傻都未有得攞

我1/8特別版都仲未拎得
今日訂咗新蜘蛛俠
第一次訂hottoy 佢話下年第三季
即係大概幾月有得攞?
要等成年?
唔該
今日訂咗新蜘蛛俠
第一次訂hottoy 佢話下年第三季
即係大概幾月有得攞?
要等成年?
唔該

你預出年9月後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞