配眼鏡一定係搵樓上私鋪 返唔到轉頭

619 回覆
32 Like 101 Dislike
行內人連訂造同現貨都唔識分....

其實唔係行內或者離開左唔清楚冇咩所謂

但唔好扮行內......

邊隻牌子transition定製賣成$1500? 又唔講得?

問左四次冇回應🙈🙄🙄🙄

未答左你本地
番去影個餐牌比你睇大牌子

本咩地 咪又係大陸造 加個名上去 分分鐘同大陸淘寶最cheap個隻康視頓一樣 價位又差唔多🙄

其實1.6 9成都係同日本三井攞胚料
算啦
你睇下幾時再投身呢行啦
行內人連訂造同現貨都唔識分....

其實唔係行內或者離開左唔清楚冇咩所謂

但唔好扮行內......

邊隻牌子transition定製賣成$1500? 又唔講得?

問左四次冇回應🙈🙄🙄🙄

未答左你本地

本咩地 咪又係大陸造 加個名上去 分分鐘同大陸淘寶最cheap個隻康視頓一樣 價位又差唔多🙄

算啦
你睇下幾時再投身呢行啦

人地成700近視 仲執隻1.6比人 行內人視光師🙄

1.67係好貴
我早幾個post講左
如果細架1.6都唔錯啦
想配藍光鏡,有無好介紹
想配藍光鏡,有無好介紹

有冇要求
有冇推介邊間
有冇推介邊間

住近邊

問左四次冇回應🙈🙄🙄🙄

未答左你本地

算啦
你睇下幾時再投身呢行啦

人地成700近視 仲執隻1.6比人 行內人視光師🙄

1.67係好貴
我早幾個post講左
如果細架1.6都唔錯啦

700度就算揀隻大架(光心距離邊緣35mm)
厚度都係差得0.4mm
內行人劏慣客下話
想配藍光鏡,有無好介紹

有冇要求

想around 1000頭左右 ,睇下有無邊間抵啲,食水無咁深

其實係黎緊份工要長期用電腦同埋對住啲圖,聽講藍光鏡望電腦會無咁攰,就想換過副。本身用緊rayban框,又好似食個牌子咁,唔值咁貴
想配藍光鏡,有無好介紹

有冇要求

想around 1000頭左右 ,睇下有無邊間抵啲,食水無咁深

其實係黎緊份工要長期用電腦同埋對住啲圖,聽講藍光鏡望電腦會無咁攰,就想換過副。本身用緊rayban框,又好似食個牌子咁,唔值咁貴

而家有批rxxxxx個字抹下都甩
600度近視
275散光

要成日對電腦, 應該配咩鏡片好
budget $2000內

有無巴打知 thx
想配藍光鏡,有無好介紹

有冇要求

我果副已經甩左一邊
600度近視
275散光

要成日對電腦, 應該配咩鏡片好
budget $2000內

有無巴打知 thx

1.6濾藍光
2000唔求蔡司一定冇問題
想配藍光鏡,有無好介紹

有冇要求

我果副已經甩左一邊

發夢見到Made in donguan
想配藍光鏡,有無好介紹

有冇要求

我果副已經甩左一邊

黎緊都係簡啲平框算了
想配藍光鏡,有無好介紹

有冇要求

我果副已經甩左一邊

黎緊都係簡啲平框算了

冇所謂
我都話你中意既框都可以淘

有冇要求

我果副已經甩左一邊

黎緊都係簡啲平框算了

冇所謂
我都話你中意既框都可以淘

有冇要求

我果副已經甩左一邊

黎緊都係簡啲平框算了

http://uland.taobao.com/coupon/edetail?e=X37XTukaKGsGQASttHIRqRjHDB6bNY1b2bMFOuQG7Egy7tX3A3z%2F918GE7XSohONM%2F7k5m13VxZhGFiKlQ9pwr9fwBwwUiqlgymWzWt7gmQ4dEr0jMKXEvSs4zOlZ4se&activityId=2ca765a1b3484ad698205f954df397f5
淘寶$129有碳纖框+1.6非球面鏡 買黎飛落街或者掉鳩D眼鏡佬都抵

如果行內人
又點會散播仇恨...
施主放下啦

有冇要求

我果副已經甩左一邊

黎緊都係簡啲平框算了

http://uland.taobao.com/coupon/edetail?e=X37XTukaKGsGQASttHIRqRjHDB6bNY1b2bMFOuQG7Egy7tX3A3z%2F918GE7XSohONM%2F7k5m13VxZhGFiKlQ9pwr9fwBwwUiqlgymWzWt7gmQ4dEr0jMKXEvSs4zOlZ4se&activityId=2ca765a1b3484ad698205f954df397f5
淘寶$129有碳纖框+1.6非球面鏡 買黎飛落街或者掉鳩D眼鏡佬都抵

咁大條門路,快啲all in開舖啦懵撚
旺角、大角咀
有冇舖頭推介?
屋邨舖係唔係同樓上舖一樣?

不如咁講.分大鋪同私鋪
私鋪就係唔係連鎖自己開果D
理論上屋邨舖如果唔係大鋪
都係私鋪
私鋪一般平D.但屋邨果D比較獨市
你當屋村電器鋪都一定係平過D連鎖店.但如果你肯出去鴨記買.會再平一節

講價錢
連鎖>屋邨舖>樓上鋪
其實講到尾都係睇租金

緊係幫襯大鋪 試過幫襯細鋪係呀係好平呀 但原來佢冇幫我副眼鏡配散光 之後帶左成年去返大鋪配 個視光師話你副眼鏡冇散光 屌 自此認定細鋪一定係黑店 因為大鋪有視光師 老細又唔係佢地 佢地唔會諗盡辦法賺你錢 明碼實價
屋邨舖係唔係同樓上舖一樣?

不如咁講.分大鋪同私鋪
私鋪就係唔係連鎖自己開果D
理論上屋邨舖如果唔係大鋪
都係私鋪
私鋪一般平D.但屋邨果D比較獨市
你當屋村電器鋪都一定係平過D連鎖店.但如果你肯出去鴨記買.會再平一節

講價錢
連鎖>屋邨舖>樓上鋪
其實講到尾都係睇租金

緊係幫襯大鋪 試過幫襯細鋪係呀係好平呀 但原來佢冇幫我副眼鏡配散光 之後帶左成年去返大鋪配 個視光師話你副眼鏡冇散光 屌 自此認定細鋪一定係黑店 因為大鋪有視光師 老細又唔係佢地 佢地唔會諗盡辦法賺你錢 明碼實價

講真我地唔識既配完都唔知副眼鏡有冇散光

利伸 散光二百度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞