配眼鏡一定係搵樓上私鋪 返唔到轉頭

619 回覆
32 Like 101 Dislike
樓上鋪係咁撚掂就唔會有街鋪

有時專業係講口碑
樓上鋪同d 雜鋪細細間個d
是但請條友牌都唔知有冇做視光師, 驗眼裝備又簡陋, 是是但但鳩咁撚柒
同我講專業? 可能是但搵條frd扮

眼鏡最緊要係度數準呀柒頭
你唔係樓鋪賣衫賣模型, 眼鏡帶唔岩好撚大獲

係我心目中, 樓上鋪可取既只係價錢
毫無專業可言, d眼鏡架又亂咁放, 垃圾崗咁撚樣

不過百貨應百客
係我心目中如果眼鏡係電器產品, 咁街鋪 = 百老x, 豐x ; 樓上鋪 = 先達
正如點解先達有生意就係咁解

點解有街鋪 咪因為有你呢啲人呢啲諗法囉
你話樓上鋪有假貨 有假視光師
真係有呢啲黑店 街鋪夠有啦
但唔該唔好講到賣假野 冇視光 先會開樓上鋪咁 絕大部分樓上鋪都係賣正貨有視光 視光仲唔係果啲垃圾新仔
因住比人話你辱人地專業
叫人垃圾新仔就唔係侮辱專業
人地質疑樓上隱閉出術機會大d就係侮辱人專業
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20141231/bkn-20141231221851533-1231_00822_001.html
你講既野有冇公信力我唔知
東方就放過蛇
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20141231/bkn-20141231221851533-1231_00822_001.html
東方就放過蛇
我都唔想出核彈
東方就放過蛇

人地唔係用佢口中既垃圾新仔
可能係幾廿年經驗架!!
你識條鐵
我去左旺角間new black optical配左副日本手造眼鏡,連hoya鏡,三千八左右,好貴,但鬼叫自己貪用靚野,想問呢間野有冇伏,我見佢觀感好俾到人信心咁,但都想上黎問下
我老豆做咗三十幾年眼鏡廠我都唔知自己用緊咩片
直接喺鏡片廠搵華哥搞,戴緊副全視線廠價都$1200

快記?明記?

可唔可以比你老豆contact我 想拿貨

我老頭子幾年前退咗落嚟喇

珠江?

珠江?

唔是
唔好起底

咩鏡

咩鏡

框定片?

咩鏡

框定片?

鏡片

咩鏡

框定片?

鏡片

咪話咗唔知囉.......我老豆幫我托廠直接車,淨係知係新款全視線,車入面都識變色果隻
樓主中左核彈深潛
佐敦地鋪有清泉
利申全家都係個到配,個眼鏡佬真心會幫你搵副襯你既
佐敦地鋪有清泉
利申全家都係個到配,個眼鏡佬真心會幫你搵副襯你既

樓上鋪係咁撚掂就唔會有街鋪

有時專業係講口碑
樓上鋪同d 雜鋪細細間個d
是但請條友牌都唔知有冇做視光師, 驗眼裝備又簡陋, 是是但但鳩咁撚柒
同我講專業? 可能是但搵條frd扮

眼鏡最緊要係度數準呀柒頭
你唔係樓鋪賣衫賣模型, 眼鏡帶唔岩好撚大獲

係我心目中, 樓上鋪可取既只係價錢
毫無專業可言, d眼鏡架又亂咁放, 垃圾崗咁撚樣

不過百貨應百客
係我心目中如果眼鏡係電器產品, 咁街鋪 = 百老x, 豐x ; 樓上鋪 = 先達
正如點解先達有生意就係咁解

點解有街鋪 咪因為有你呢啲人呢啲諗法囉
你話樓上鋪有假貨 有假視光師
真係有呢啲黑店 街鋪夠有啦
但唔該唔好講到賣假野 冇視光 先會開樓上鋪咁 絕大部分樓上鋪都係賣正貨有視光 視光仲唔係果啲垃圾新仔
因住比人話你辱人地專業

樓主
8間你吹奏嘅鋪
7間無牌啊
就算係200$鏡 但我睇野睇得清就得啦 關識唔識眼鏡乜事 使唔使比左威字你
荃灣有間眼鏡夢工場,係個間配過幾副,應該唔係黑店掛
有副購自日本全新
TB-011-H 49size NAVY/SILVER
全新齊set 4000蚊

放鬼埋副 nicky X celluloid 黑色上目限量版佢
全新齊set 2800蚊
TG: Karsar_k

好似無乜人推薦邊間樓上鋪係無伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞