配眼鏡一定係搵樓上私鋪 返唔到轉頭

619 回覆
32 Like 101 Dislike
垃圾樓上舖都有人吹奏

樓主淨係想起爭論位拗
無理性討論

咩人睇咩野嘅姐 正如我回應左咁多論點 都唔見有人用論點駁嫁 然後就針係果啲咩我話驗眼過程易果一句係到嘈 又針住我用咩鏡片

我Topic係講樓上平過街鋪
Ok可能你話樓上視光師廢 街鋪勁啲?咁唔該你指出點解街果啲勁啲 而唔係係到講我睇唔起視光師

如果你話街鋪同樓上一樣貴 咁唔該講下自己邊到買幾錢 而唔係係到話我用緊咩鏡片

真係邊個唔係理性討論 好肉酸
垃圾樓上舖都有人吹奏

樓主淨係想起爭論位拗
無理性討論

中心思想 樓上鋪同街鋪一樣
但價錢平啲 請駁
小學雞5p表情撚樓主

又係啲假登仔
本末倒置
樓主仲係唔敢回剪髮論
似乎擊中要害

已經回左 樓上平過街鋪明碼實價
你駁唔到先要用其他職業做例子
舉完個例街鋪啲眼鏡就會賣得平過樓上?
樓主仲係唔敢回剪髮論
似乎擊中要害

2百幾元餐
冇起字
樓主仲係唔敢回剪髮論
似乎擊中要害

2百幾元餐
冇起字

眼鏡88定egg做緊呢個價
樓主仲係唔敢回剪髮論
似乎擊中要害

2百幾元餐
冇起字

我做緊
樓主仲係唔敢回剪髮論
似乎擊中要害

2百幾元餐
冇起字

我做緊

邊間? 唔吊你打手wo
樓主仲係唔敢回剪髮論
似乎擊中要害

2百幾元餐
冇起字

我做緊

邊間? 唔吊你打手wo

屯門商場鋪
一個起字都冇
垃圾樓上舖都有人吹奏

樓主淨係想起爭論位拗
無理性討論

咩人睇咩野嘅姐 正如我回應左咁多論點 都唔見有人用論點駁嫁 然後就針係果啲咩我話驗眼過程易果一句係到嘈 又針住我用咩鏡片

我Topic係講樓上平過街鋪
Ok可能你話樓上視光師廢 街鋪勁啲?咁唔該你指出點解街果啲勁啲 而唔係係到講我睇唔起視光師

如果你話街鋪同樓上一樣貴 咁唔該講下自己邊到買幾錢 而唔係係到話我用緊咩鏡片

真係邊個唔係理性討論 好肉酸

無人話過樓上視光師廢啲,樓上都有1牌,街舖都有4牌,我只係見你講到驗度數咁簡單想請教下你點解會咁覺得啫,你又唔正面回應,咁咪唯有再拎住個Point 問你囉

你某啲論點有問題人地當然係會質疑你,你唔畀得人質疑就唔好喺討論區開post 啦,返返你屋企人間樓上舖打飛機啦
我想問下呢幅鏡片街外樓上鋪會平幾多。

老花鏡?
1.5 $3500

漸進鏡,老花加散光。

老花鏡?
1.5 $3500

漸進鏡,老花加散光。

貴在Zesis漸進姐

老花鏡?
1.5 $3500

漸進鏡,老花加散光。

係室內專用鏡
早排去雅蘭中心配咗副眼鏡,平靚正

樓主話大鋪賣2000既樓上鋪唔洗1000

你依對應該唔洗1750

你依對應該唔洗1750

btw $3500係Ziess既 retail price
lm
樓主用瑞士寶竟然話hoya貴

你依對應該唔洗1750

係唔係呀? 之前向東京買落兩幅框仲未配鏡片,樓上鋪有咁平我狗衝呀!

你依對應該唔洗1750

係唔係呀? 之前向東京買落兩幅框仲未配鏡片,樓上鋪有咁平我狗衝呀!

要問問樓主邊間 btw巴打125 add配officelens 中近應該勁闊 如果係配2米design仲爽,東京買左咩框

你依對應該唔洗1750

要問問樓主邊間 btw巴打125 add配officelens 中近應該勁闊 如果係配2米design仲爽,東京買左咩框

已經有巴打要戴漸進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞