配眼鏡一定係搵樓上私鋪 返唔到轉頭

619 回覆
32 Like 101 Dislike
樓主屋企人間鋪可能摺左
請問二千以下,可以配到yoha全視線+抗藍光鏡?

近視500到,散光100

求指教

求指教

最新消息
全線依視路全視線附有防藍光功能

求指教

最新消息

依視路全視線唔係a4先防藍光?
好似仲有a3賣喎

求指教

最新消息

好似仲有a3賣喎

最新消息
唔洗prevencia

求指教

最新消息

好似仲有a3賣喎

最新消息
唔洗prevencia

星期日先你度配左兩副全視線加prevencia

求指教

最新消息

好似仲有a3賣喎

最新消息
唔洗prevencia

星期日先你度配左兩副全視線加prevencia

問過
Prevencia再強d
想問一下有咩樓上鋪信得過又抵屌
利申 做左十幾年水魚
去過日本配眼鏡,返唔到轉頭
香港大鋪2000細鋪1000,日本分分鍾500仲有找
年年去日本每次都配副眼鏡
靚既鏡片聽屋企人講過要幾千(折後,原價好似都要成皮野)
d框基本上係貴係個牌子到

冇錯.個架貴極都係幾千.通常都係一千幾百
但鏡片貴GE真係可以成皮野...

我老細副眼鏡過萬蚊,聽佢講用左10幾年,除返開超值
新鏡近視減咗25度,散光支軸郁咗5度
戴咗兩日都覺得遠嘢冇咁好

有冇計

起我度配?
拎番嚟幫你研究下
想配眼鏡,有咩地方推介
利申:屯門人

係咩
我冇爬文
話時話視光師巴打
想配眼鏡邊度最好?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20141231/bkn-20141231221851533-1231_00822_001.html

係咪都係去返大鋪最好?

自己選擇
可以問我比個市場平均價你

其實係想知有冇D可信既細鋪
大鋪個價企得硬就預左架喇

唔近我就冇辦法幫你
一般你預公價八折以上

你係邊頭

屯門

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20141231/bkn-20141231221851533-1231_00822_001.html

係咪都係去返大鋪最好?

自己選擇
可以問我比個市場平均價你

其實係想知有冇D可信既細鋪
大鋪個價企得硬就預左架喇

唔近我就冇辦法幫你
一般你預公價八折以上

你係邊頭

屯門

Pm地址
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞