如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
怎樣才能dislike夸寶
1.要在夸寶不是live時dislike
2.要在夸寶不是和別人coll時dislike
3.要在夸寶狀態最好的時候dislike
4.你不能有立場
5.你不能有影片以外原因
6.你不能因夸寶本人dislike,你要把影片看完
7.你不能在討論區看到夸寶的影片走進去dislike,要親自光臨夸寶channel
8.你不能宣傳dislike
9.在討論區,你不能通靈,客觀事實解讀要偏向夸寶,最好一開場就先讚美她
10.夸寶開台,你不能先行dislike,要讓她開心直至完場
11.你不能批評夸寶
12.你dislike夸寶時,最好先看完影片,然後從頭到尾精細至秒指出dislike的原因,這樣才是有腦黑,否則crew認為是跟風
13.你批評時不能提及中華姬等字句
14.你要允許crew雙重標準
15.務必遵守以上守則,否則即使你dislike,crew也會說你是無腦黑,說你是跟風,說你無恥。crew總是可以找到一條理由來說明你不應該dislike。
點未喺會長自己講畢業嗰陣 其他人就講佢畢業啊
Aqua同會長一直都好少交流 屌你係咪crew嚟㗎
強貼留名
咁點解所有人都唔避 仲要同會長COLLAB
但水一句都無講過 仲要將佢個名SET做禁語 咁又係咩玩法?
屌你老母 做crew係咪要冇腦先做到
呢個垃圾channel咪又係半桶水,叫人唔好睇裁狗嗰段可以套返落佢度
喂咪通靈啦
人生係充滿選擇
當第一次發生佢唔識揀
都仲可以話佢係想平衡各方
唔想得失任何人
但件事已經經過咗咁耐
大家都睇得到支畜點樣欺負會長
佢作為一個曾經受過會長幫助嘅人
都仲繼續去助紂為虐
咁就會變咗係佢本人都有錯
Cls屌到4
學緊日文唔算好識
但係佢口材可以好啲

不過唔洗咁努力去令人喜歡自己嗰句幾心酸
唔通靈 做crew係咪要同aqua一樣先做到
其實由頭到尾都好針對性咁屌緊跟風Anti仔
講真碌過哂(1)(2)(3)
入面有好多位Ching都直頭講過
冇睇過Aqua既片
夸粉點點點 之類既言論
(呢兩個唔好再話我老屈- -上面已經有)
所以講其他野包括觀點我都話係理性討論
咁當然啦走入去Anti討論串入面認真討論我又真係on9
(你個標題寫到咁中立 1樓又咁重主觀意見好難唔覺得你釣魚)
願者上釣 又要講Aqua Apex事件其實真係有好多人係冇認真睇場Game發生咩事 淨係話佢推一半唔推向後Q
睇哂成場+你有少少Apex既底 你唔會笑佢向後Q
不過向後Q之前佢曾經向前推過 係呢樣野上面反而可以屌鳩佢
推既時候冇配合到隊友既槍線 做唔到Cross fire既效果
一開始先手已經失敗 反而仲冇即刻退 係磨多陣磨到比人Thrid先退 惡靈向前推既時候招大開到勁柒 呢樣種種先係佢真正柒既點
而唔係果一下 向後Q走 所以先會好不滿好多"跟風Anti"根本就唔識Apex 同埋冇玩Apex 但係就黑佢話佢夸走 而我都只係普通既Master仔 做唔到全球750位內
同樣地 唔只呢樣野 我覺得你真係討厭一個人 有原因有理由
唔係哥布林咁 咩鳩都唔識淨係當玩所以去ANTI人 搞鳩人
但往往呢個世界好撚多人就係因為貪心當開心所以先去做Anti
咁如果你唔係果種人你可以唔洗坐落去我講既野到
crew唔上水俾人屌 就去唔到4啦
文你老母臭化閪革命,唔鍾意就dislike係自由社會完全冇問題,唔使企唔企係道德高地,條友係聖人都一樣係人都屌得
水chatroom係咪set會長做禁語?
水係咪龍心之後無提過會長無明面上接觸?
水第二屆馬車係咪拿唔到第一喊 形容係一方輸俾當麻?
水係咪成日玩復活藝 最近一次撞為會長搞嘅夏祭說明會?

夠唔夠理由令人討厭佢
唔夠應該仲有未寫出黎
咁應該無人坐落去
而且得罪講句 apex單嘢算夸寶做過嘅嘢入面最輕微 基本上無人因為咁而反佢 你講黎無用
阿叔原本諗住訓教
點知搞d咁既野
正所謂替身使者會互相吸引,鐘意得夸寶嘅一定係同夸寶差唔多,又pure又true嘅人
不嬲都對緊事唔係對人
上個Po都有講過我係2019年既6月開始 2期生
7-8月 3期生都有追住睇 不過Aqua叫做入面睇得比較多同追得貼
除咗Holo彩虹都有睇- -你話我DD可能更加貼切
四期除咗會長其他都比較少睇 但我印象中佢地既聯動的確係比較少 你知佢D live一段時間淨係玩一種Game幾撚悶
講緊AQUA
主Q副哭都係恥笑下 未令到人憎佢GE
你啱
應該開個“數臭aqua哩條臭雞”咁嘅topic就啱啦
aqua粉即刻高潮
如何評價aua與她的可愛船員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞