如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
其實,白上吹雪已經做咗最好嘅示範
作為一個日本藝人,佢唔care支那fans
仲會唔會繼續support佢
佢只care佢啲同事有冇受到不公平對待
因為佢唔係一個中國人,亦唔係一個必須面向中國嘅人

你個夸係呢方面點睇
我就真係唔會夠你清楚
你對件事嘅主觀諗法?
你主觀就得 人地主觀就通靈anti無腦黑
公我贏 字你輸
你都on9,當初馬利車佢班fans追擊贏咗嘅星街邊個可憐星街,當初賤種洋蔥入台服搞搞震邊個可憐班台灣玩家
我睇唔到
我唔知道
總之你哋就係無腦黑
咁咪好撚勁4個鐘
我第一個post就覆到而家
咁我咪好撚認真?
我一直同人地求證水係唔係真係做左個件事
希望唔好屈錯佢
點知條女越爆越多衰野

而家你既言論就係千錯萬錯反水撚錯
硬係覺得人地唔知頭唔知
邊個得閒同你盲反一個人
反水唔係呢1 2日既事
神父一直反緊 只係都無人理
係因為水做得越嚟越多on9野 加埋班fans周圍咬人 仲有最近龍畢業先開成個post黎講

你想人對水改觀
應該屌柒班無腦水全肯定撚
唔係走黎連燈屌人地無腦搞水
我唔係夸 我最多都淨係可以講叫做夸粉
佢點諗我真係答你唔到 永遠對答我上面都有講
我只係講我主觀諗法 作為一個箱推仔 只係睇得比較多Aqua
係呢件事吹雪的確係做咗好好既示範
如果真係排除唔關公司因素事 (又係如果 即係都係靠鳩估)
的確上咁樣夸就係真係一個好撚自私仲要怕事既人
會多人唔中意佢由其係台灣+香港人 會好理解同明白
但都係咁講 現階段 都係 靠估 如果靠估返來既資訊
去討厭一個人 我覺得討厭人真係唔係罪
喜歡唔喜歡係好主觀既感覺 但係因為靠估既內容
所以去騷擾佢 我覺得就係一個問題 呢個上面都有講過
*入台服做仆街仔
比人起底個台仔最撚慘
撚知佢係阿哭阿咩 如果知一早走夾唔抖啦
大家都係昔日嘅中華姬 點解一個而家俾人當神咁拜 一個踩到地底泥
一句到尾 crew有咩意見都係等嗰chatroom可以提會長再講 其他可以提 就係你夸寶chatroom ban
點解叫搞搞震 講起Apex 你會咁樣講就代表你根本就唔清楚Apex
又係鳩up佬 上面我有講過 不過再講多次
基本上香港玩家玩Apex打積分都唔會打港服(高端場)
基本上會走去其他服玩 日服 波仔 台服 美服
而香港人唔玩港服原因大家都知 近大陸會點
而Aqua走去玩台服就係因為係日服 有好多Anti
會落地追住佢2-3隊咁樣打拳打死佢 直接扣佢入場分
咁樣落去升唔到rank 即使開咗直播delay 但因為收到3/4圈後
都會估到佢大約位置 所以玩唔到落去 就走咗去台服
台服單野既打法就可以睇返我上面篇分析文
無騷擾過 d負評佢應得
好撚心你咪撚通靈啦
乜撚野如果唔關公司事
公司係阻止你 阿狐收左皮唔講啦
無證無據就唔好講

我客顧同你講證據
你就主觀講話我地估
根本水就係個貪錢既女人
貪到連同事都可以出賣
哇屌,做笠水狗冇錯反而起埋受害者嘅底
個垃圾賤種洋蔥冇入台服咪冇依件事
通靈啦 哪次不通
有個問題想問crew你 你覺得班V幾歲
認同 負評系統即都係咁樣用
一直提倡緊有人好似哥布林咁騷擾果D=有問題
班crew真係V界毒瘤黎
真係惡到仆街
夸粉可以通靈
你唔得
你叫我咪撚通靈 你自己又通靈佢係一個貪錢既女人 貪到連同事都可以出賣
想點
佢係holo唯一一個最少比人洗頻啦
就算有 你覺得連登仔機率高d 定台仔機率高d先
咁大家咪唔通靈 用客觀事實講
全hololive chatroom得佢一個ban會長
其實都已經總結咗四大重點
我仲以為個post唔會推得郁
笠水狗都話係班唔識打Apex既垃圾
冇睇哂件事所以咁樣屌佢
受害者一開始咪係加害者 呢頂帽套極都套唔完
你有冇認真爬文 睇清楚件事先 上面有個Ching Po咗條片關於Apex單野 下面我有解釋
有講錯咩
咁撚驚講阿龍唔係因為班支那fans
我都唔撚信啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞