如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
勁得過你屌曬全部人無腦跟風黑明明個個憎佢都有理由
你都想迫人認anti 之後話因為你係anti先反某某人姐
依家開密咗 同肯開cam
Youtube個chatroom 冇twitch嗰啲咁仆街同惡
明知哥布林有錯,點解仲要繼續做幫兇???
我嘗試理解佢地既諗法
佢地應該係
[覺得
事件可以發生 個V可以做錯
但你唔應該去猜測個V行為行動既出發點
就算有 都唔可以係負面既
]
我會咁樣解讀佢地既思考方式
咁快第4個po
最慘係每個佢地口中既釣魚通靈仔都比佢地更清楚了解夸宝做過啲咩濕鳩野黎
太長冇睇
係冇錯,芝麻人死全家
支持Aqua單飛
我又唔會咁講 我覺得真心做Anti既人有佢自己既原因同理由
唔會話因為佢係Anti所以先去反人
當然 Anti入面有好多人 都係因為貪玩同跟風
其實根本就唔清楚件事同理解件事 好似aqua apex單野咁
都仲係有人覺得佢後退係純粹賣隊友
但果陣其實佢比人Thrid party緊 有打既就會明我講咩
帶返頭盔 我Apex日服master廢事自爆唔貼圖了
咁唔通靈
水chatroom係咪set會長做禁語?
水係咪龍心之後無提過會長無明面上接觸?
水第二屆馬車係咪拿唔到第一喊 形容係一方輸俾當麻?
水係咪成日玩復活藝 最近一次撞為會長搞嘅夏祭說明會?

仲有好多好多客觀事實 唔通靈單睇就覺得條女有問題
日日Apex都third party圍 主Q副哭
我估佢地唔敢答
不過我都會幫你推下
希望有非通靈人士幫手理性分析
覺得哥布林有錯係因為我地係香港人
仲要受緊中國政府高壓迫害
人地日本人 其實人地真係冇義務因為其他國家既國事
所以去出聲 老實咁講可可事件絕大部份都係係政治問題
作為企業勢我都相信呢樣野經理人都會叫佢可避就應該避 (我都係通靈) 咁當然我地作為香港人/台灣人緊係會好撚唔爽 所以我先會覺得真正要死全家既係哥布林 而唔係夾係中間既佢
你通靈啊
你同哥布林有咩分別
係 其實依d全部都無發生 都係我通靈出黎嘅事
你班crew係咪想咁 做得出唔怕俾人話啦 一係咪好似好狐咁用行動證明自己
有認真睇過條片
單排同另一隊對緊既時候遇Third Party 有一個隊友自己衝咗上去
另一個係自己屎忽保緊電 無記錯果陣好似白甲藍甲
仲要直布開咗大技封咗向前推既路 我認為向後Q係正確既選擇
除非你真係有Pro既實力 有信心可以1打5
(無記錯down咗一隻) 但另一隊好似係60米左右
哥布林無錯得香港人都講得出
有無睇日本yahoo COCO 畢業news 留言
洗唔洗我cap比你
個度一撚定全部香港人扮啦 個撚個打成幾十字日文
哥布林嘅洗版行為會直接影響到成場live喎
想知日本人點解會覺得冇問題
慫恿aqua單飛啦
hololive比唔到個中国市場佢 資源都比其他人分晒
係hololive配唔上佢
solo上B站開live唔賺死佢
學恋乃夜舞嘛的lo
你夸fans爽死啦
覺得哥布林錯係因為佢地做呢d野
呢個唔洗話係香港人先會咁認為
你自己睇下其他ching整合
唔好再避重就輕plz
….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞