如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
唔理你班龜分大佬平時點樣玩,總之龜分行為公認乞人憎已經confirm咗
你仲要幫佢兜咁樣玩冇問題
即係多人做啲乞人憎嘢係唔係件事就會唔乞人憎
唔怪之得嚟香港嗰啲成日俾人影到周圍屙

見到邊個 我睇曬都無 指出黎啦 指啊
其實哥布林走隊埋心心未
快D隊死埋心心
唔想再睇到心心受苦之餘,想睇Holo快撚柒D炸箱
支持還支持,但真係唔想佢地再係垃圾箱
巴打真係好大愛 建議巴打你去巴哈提倡叫人唔好哥布林 我地呢到係理性討論區
夸寶殺身成仁 為咗吸走班小粉紅先撞姐
我夸好偉大
你地屌龜分黑人憎渣喎
但我龜分上到分上埋Master,吹咩
龜分無問題Confirmed
會長話準備開公司帶埋心心同天使走剷撚起COVER

利申通靈王
係就好
龜分行為公認乞人憎
但係你地屌緊佢Q走係講緊佢開戰之後因為比人Thrid所以後退
真係龜分係講緊 係圈出面合補 食住個大補係圈出面走
頂到3圈左右係咁避戰 我只可以咁講 你要玩呢個遊戲
你就要接受呢個遊戲既玩法 呢隻Game係大逃殺Game
拎到第一就係贏 有外國戰隊既Pro直頭講過希望拎走殺人既頭分
因為好多人追住人殺而唔係拎名次 當然 我唔同意呢個諗法
唔打交真係會好撚悶 你搞清楚隻Game先屌啦
支提通靈
通靈支持
可能真係想靠aua領頭 帶領holo番支

如果係咁既話 夸粉講既係公司叫aua自我審查論 就成立囉
即係多人做啲乞人憎嘢係唔係件事就會aua唔乞人憎
帶晒成個桐生會宿舍既人

唔洗再講咩反水同哥布林行為一樣啦

crew直頭係哥布林
其實呢隻Game好多人想龜都龜唔到
唔係話龜就可以龜到如果淨龜就龜到應該通街都係Master
佢計分機制係先扣入場費 圈分會加分 頭分會加分(會跟圈數有倍率) 果陣話佢龜只係一個行動模式 而且係的確上比較打得慢熱
但唔會存在純龜可以打到上去
哥布林最鍾意講就係你咁做同哥布林有咩分別 哥布林食飯 你又食飯 你=哥布林
岩架喇
照果位師兄既邏輯
其實炒樓都無咩問題,大眾認知黑人憎渣嘛,遊戲本質就係咁
不過出到國比人屌到仆街含家剷渣嘛
真啊 d行為真係同哥布林無分別 可能咩人就有咩粉絲呢句係真
佢仲停留喺嗰種覺得無問題就唔會俾人屌嘅階段
龜無問題 咪俾人屌你龜
呢張圖之前係台仔Grp駁過一次
直布開咗大 果個位機本上都係要撒退
同埋敵人唔只兩個 你要計係4個 (5個) 兩隻係直布開完大先Down
但同時間有另一隊係到射緊 惡靈既被動都有提佢
所以整呢張圖既人果陣其實真係冇睇哂個大環境
不過我係crew就唔會說服班反水Q走無問題 無左Q走嘅話 memes就會變曬左chatroom禁語 死得仲快
其實炒樓好多人想炒都炒唔到
唔係話炒就炒如果話炒就炒到應該同街都億萬富翁
佢炒樓機制係先比入場費 每年會自己升 有機會會跌
(有機會比你想像中升高D)果陣炒樓只係一個行動模式 而且炒樓的確上穩陣賺錢
但唔會存在純炒樓就做到億萬富翁

性質完全唔同 如果你要用炒樓做例子
咁你前題係全世界 所有人 都可以有炒樓呢個行為可以做
Apex個打法你可以揀龜少少同唔龜打到尾
但樓你冇得揀炒定唔炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞