如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
我上面有覆過關於其他Crew去咬人既問題...你可以爬完文先屌我
日服Master係覆緊關於Apex q走既果單野
加上其實我自己覺得Master都唔係好勁 三排有心有觀念有少少槍法係可以上到 不過要時間磨 所以我只可以講自己係一個比較投入同埋熟悉遊戲生態既玩家 因為我日服台服美服都有打
得水一個ban可可個名都關cover事
而家就係知佢衰格所以anti佢
無問題就得啦
可以睇到神父裸體
冇追半晚po就突然變得咁精彩
不過佢啲point來來去去都係個幾個

佢無視左前三個post得討論嘅內容
話人用夸嚟車支布林?首先先唔講支布林根本WFC
點解咁多個唔揀要攞夸嚟講,咪係因為本身有問題囉
救命
我覺得我已經好重點
即係唔好盲反 唔好做跟風仔
唔好打算損敵但係結果自損咗 慣咗打文件要打好多字Sor
唔想裸體相見
邊個講過用水車支布林
三個po都講緊水做咗啲咩賤格嘢
1)FANS ON9 自己唔管理班柒頭
2)你班觀眾搞著自己個推屌柒佢都好合理
3)自己做野ON9
4)KY過火雞

總結左4個重點
仲有無補充
琴晚係泥漿摔角
今晚係論文VS論文
好睇過V
真正嘅傳心應該要係咁
https://youtu.be/ErGOG7aeZYU?t=269
兩個男人,屌人嗰個有一堆精子
被屌嗰個又有一堆精子
當屌人嗰個去改變個攻受時
被屌嗰個都會改變攻受
偽娘H漫畫一律推薦 search股下金珠
唔好睇既話翻黎搵我
我比你任鬧唔還手
同埋台仔果邊 應該話中文圈
都有風向係鼓吹緊去黑Aqua 就係因為"覺得"佢同小粉紅有關係
所以咪有我上面個重點 只不過我覺得Anti佢之前
可以諗下會唔會助長咗果班拎水車哥布林班人
如果你又唔係真係想佢畢業既 純粹真係唔中意佢
我覺得可以屌下佢 唔再睇佢既片 退訂 就解決
唔需要特登去搞小動作 咩洗Chatroom (你冇做唔好又坐)之類
明明唔撚中意佢仲要特登禁入去mon住個Po搞鳩佢

咁你想佢畢業既話另計啦
呢個風向其實係理解到
港台兩地大家本土人係最貼切感到受到中共逼害
認同唔認同 唔重要
但一定係會理解到
而唔係spin去同小粉紅同一類
呢個係最最最重要既一個concept
你消化下
痴撚線
大家唔好聽佢講
差唔多啦
我都反佢,點解仲要諗會唔會助長佢會唔會俾人當槍使
我而家反佢,佢收咗皮我心涼,佢唔收皮我繼續反
就係咁簡單
唔使同小粉紅有關啦
4重點都夠反
巴打你search咗
理解到 所以我就會覺得受害既最終都係V
先唔好講呢個人係唔係Aqua 我覺得佢地唔係我地作為抗爭既道具/踏腳石 冇呢個必要因為其他國家既政治紛爭而受害
當時有一班人係到屌哥布林因為呢樣野拉一個日本人落水
仲要搞到炸箱 係好撚無品同on9既行為 唔想到頭來屌完人
之後自己人做返一模一樣野事 所以我都會理解點解有堆人都吹緊風話叫人唔好去Anti 咁當然有腦粉係到盲撐 亦有講道理既認真人
唔係叫人唔好去抗爭企係到比人打
係到底呢個方法有無用 最後邊個會贏 受損既係邊個
我覺得最後受害既都係Holo呢一個箱
當然有Holo箱黑但我爬過3個Po有好多Ching都係推緊Holo其他人
我知內容係咩
台仔想撚人就會叫人睇
保證你條jer變軟
唔好話我成日釣魚冇好野益大家
一模一樣嘅事
#86答咗你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞