如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
有略略腸過中之人既其實都知
目前hit個班(講緊虹同homo
都係近廿尾到三十幾
好多都係以前nico啲生放主(依家叫youtuber) 黎
所以無咩好講 正常人見到水做依d行為 自然唔鍾意佢 而有d人自己嗰推受過上述行為影響 唔忿氣 咪自然反佢 就係咁簡單
不過我估你跟住就打話咩跟風黑嘅稻草人
哦 咁佢一方通行個到係佢講啦掛 想知可以點解讀 或者你解讀咗 但我想聽多次 多謝
呢到有邊個去車佢先,dislike都唔比嘅話、我可以講好多直播嘅人都會食dislike架啦
水未做之前有起碼5年經驗 班crew自己計啦
10蚊會 輸咗我don 10蚊俾佢
其實台仔屌佢 好多都係低端仔/腦衝仔
咁你當然自己硬實力勁高可以唔洗咁樣打
(但我識既台灣高端玩家基本上對呢件事都無感 因為真係好小事)
包括一D比較出名既實況玩家 唔出名了因為會自爆
Apex高分段玩家其實唔算多 其實相比屌佢打法有問題
我比較認同 係屌佢個打法 係實況上 唔好睇
我唔知你明唔明我講咩分別

即係佢既打法作為實況主 觀感好差 體驗唔好
普通玩家既話呢個真係閒到一個點既正常打法
見到嗰4點嘅正常人都會反水
所以其實反水唔會有跟風黑
其實好想知邊位巴打有哥布林式報復
龜狗低端confirmed!
你出出名嘅實況玩家會自爆咩
不過你拗贏無用 一黎主要好笑先咁多人整memes笑佢 二黎又唔係因為佢Q走反佢
其實林鄭佢推限聚令都係想大家關於下疫情姐,
大家又諗佢想打壓遊行又乜又物都係估架姐。

唔好咁啦,難得早起身
其實唔係稻草人 咁當然你話佢唔係連登係有機會
所以一直都係提倡緊 黑還黑 唔好跟班on9哥布林式行為既Anti
最後受害都係Holo呢個箱 其實直到岩岩佢待機室都有人搞事
所以如果冇做咪唔好坐 咁一堆人係到坐我都冇辦法
佢話叫大家唔好對號入座
明明就佢亂咁講在先 依度巴打好善良 圖都唔p張架
狗同獅白應該40有多
其實咩係哥布林式行為
其實林鄭佢推限聚令都係想大家關下疫情姐,
大家又諗佢想打壓遊行又乜又物都係估架姐。

唔好咁啦,難得早起身
唔會喇
佢真係博燒咩
除非佢on9
冇話佢低端 痴撚線
龜狗都冇屌過Aqua 佢只係講夸走抽下水
最多咪話佢唔知頭唔知路跟風
但老實講我果邊平時玩一開Q都會講夸走
但我想講黑同埋抽水分別都好撚大
446 40幾
陰功台仔玩家反夸就低端,洗唔洗整返個誇夸群俾你日夜吹奏隻夸
但係你上個po一黎就屌依度巴打先 發現大家和善無做就叫唔好坐 咁算點 而家鬧錯唔使道歉 依度巴打好多都好人 你咁鬧會好hurt 傷心上黎起碼要休息一排 係咪你負責到?
cover除非咁on9,淋電油救火
睇返龍心事件一開始去到而家
班NGA狗做既野你就明 Chatroom洗頻
Sc係到講D搞事既野/人生攻擊既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞