如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
完美展示D 水粉真係專門幫主子辣火頭
我有呢D fans 真係喊三聲
都好合理既 我水只會岩唔會錯
有錯都係其他人既錯
真係我錯 我咪喊lor 好委屈

提下你 5Ch嗰班惡好多
係囉 唔係話唔同呢個post巴打吵咩
巴打快去巴哈到同台仔理論 個到更需要你
認真 屈完人講句sorry好難咩
之後咪有提過 講緊有做果班 冇做咪撚坐囉
你而家係咪坐落去呀 冇腦夸黑真係特別冇腦 配埋連登仔格真係絕配
喂咁有做果班係邊呀
證據呢
#33唔知幾
冇證冇據屌完人想笠水
你咪返去你個狗竇到玩飽佢囉
我都唔期望你有D 咩有意義回覆
你係講「下面又吹雞」 然後依段係回覆
你好似嗰d細路仔咁 屈完人就話其實我無指名道姓 你地對號入座 好心你啦 仲話自己社會人 諗嘢咁唔成熟
唔挽留
我收工了
你自己去(3)開追故搵啦 你老母老豆生你隻手真係廢咗冇撚用?
佢會話你地對號入座
明明係回覆 有埋「下面」指向詞 都仲可以扮到自己其實唔係鬧緊依度嘅人 吹漲
我都聽唔透點解水比人洗
會上連燈
係都上巴哈屌先
你自己鳩坐又話我屈你 我上個Po就Po撚咗有條友吹雞叫人入去洗Dislike既 只係其中一個 你係咁重複呢D問題之後屈我屈你
道歉未
我諗應該係有做果班呢埋左係你老母隻臭閪到

「下面又吹雞咩係佢chatroom洗頻」
下面係指緊咩下面 你下面?你喺連登po回應 咁下面可以理解做連登po?
(3)既#985幫你搵埋
啱啱check過 #330-339無任何相關留言 係咪可以理解做佢9up?
你上面有個CM (4)覆撚過你又問 講過重複問題唔會再答
#330-339 我cap咗圖個回複係#985
呢個你自己可以返去睇 之後其他碌返上面因為真係答過哂
負評有咩問題?
又問 我屌
屌,佢係個Post果度講左一個名詞,然後又會話唔係話你地架喇

姐係得講上邊果隻梅毒生花柳腦殘Aqua粉咁樣渣嘛,一定唔係代表佢架喎
下面係指緊咩下面 你下面?你喺連登po回應 咁下面可以理解做連登po?
我知 你答過 最後結論係負評無問題
即係連登得負評 退訂 宣傳反夸 無洗chatroom啦

呢個你真係追Po 你又問到Loop返上(4)個頂
好撚多巴打問咗 我亦都答咗 個答案你可以唔同意
但係已經解釋過好多次 同埋#985 打後都有一直答落去關於你話我屈鳩你既野 你可以由(4)既#1一直碌到返落去#571
我知 你答過 最後結論係負評無問題
即係連登得負評 退訂 宣傳反夸 無洗chatroom啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞