如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
lm
G持神父

精彩留言

aqua馬車之罪

其他野唔講 憎呢條女係由holo個mario杯開始
夸冇第一 比賽完咗係度喊 搞到全場人要安慰佢
船長同尊媽前晚練咗好耐攞第三 明明應該好開心 牙船都要去咗氹佢
星姐好似第一 仲衰 比佢班fans全面進場屌佢贏夸
佢地fans仲賴埋團長 話嗰陣個比賽最後輸係因為團長放道具整夸
睇到勁撚燥底 難得一班人圍埋開開心心玩 因為佢係度喊搞到氣氛勁odd 鴨船呢d好女仔全部氹佢 眾星拱月咁
馬車有冇諗住加埋夸串柒星街係無能力者,自己係一方通行
你整理一下文案
覆返3個尾 1001咗覆唔到
強調返冇話比Dislike=攻擊個V
唔中意睇條片比dislike我覺得好合理
但係講緊洗dislike係你根本就冇睇條片 入去純粹係想個v唔開心
作出既攻擊行為
拎NGA班人講係因為事件一開始都未有獨輪車洗頻攻擊呢樣野
一開始佢地既攻擊方法都係入去退訂係其他V上身比Dislike
之後先去到獨輪車 所以我先會咁樣比較 然而人地目標好清楚
就係Holo退出中國市場同埋可可畢業
留個靚名先
發現夸宝就扮弱智
但夸宝 fans 唔係扮
中華水嘅行為事蹟完全可以睇得出,
Cover裡頭不論營運團隊/管理層
都有親中勢力搞偏幫
玩針對會長

甚至出動水布林裡應外合做出騷擾行為

本人絕對係政治冷感,
訴求就係返工跑數,
欺善怕惡,
滿腦子 "嘶嘶嘶~啊啊啊~"
大中華十四億市場代言人

你quote我 我假定你成句野個對象都係我有咩問題?
中間又冇加其他對象,佢又唔分行,鬼知你分開嗡?
ok 大家以後剩係準俾like dislike通通攻擊行為 我會將你段說話翻譯做英文 send俾YT叫佢取消dislike
你都硬膠會長第一日翻黎開早安可可已經有大陸仔人手洗chatroom
個v開心唔開心 我唔知
我只想表達呢個創作者同佢既表演内容我覺得係不喜歡
unsub都有意見真的很能din ching
定你社恐 唔識溝通?
你閱讀理解係咪有問題
我無問題 你有問題?
法國同果條友個世界觀真係差好遠......
唔怪得星街贏阿夸馬車
都會比夸班fans屌
因為會令到個V唔開心......
會長第一日返早安可可有大陸仔人手洗係正確
但係會長返之前佢地已經有行動
就係係其他Holo既V到洗dislike同埋unsub
我只係講呢樣野 同埋你都係未覆我咁你既目標到底係咩
我好似已經問咗3次
我禁入條片 見到水嗰樣 再喺chatroom諗住sc 發現自己名有可可send 唔到 咪唔開心 唔鍾意場live 跟住負皮 好正路 而家dislike都唔得咩
我既目標只係開post同大家講呢個v做過呢種種行為
睇下有冇其他人覺得一樣
然後一起圍爐吹下水
唔通你以為呢
定你以為我以為我咁做會令到阿夸畢業
真係未請教......
Dislike咪Dislike
個人意見都唔撚比?
我好撚憎條臭閪做作扮弱智
得未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞