如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
ok收到曬 我諗依度無你搵嘅無腦黑 大家都係有明確目的討厭水 同埋唔會去做騷擾到V嘅行為
佢把聲好精神
冇再玩原神又一條好漢
聊天室冷靜一點
佢twitch 係咪比人bam咗
見佢youtube開得幾勤力下
kson高質
但你呢張我覺得唔係佢黎...
班人湧向屌柒星姐叫佢比返個獎夸就得 我地比個dislike就世界末日咁
好大嘅官威呀
係 俾人donate龜狗屎忽 然後死左
可能因為眼鏡唔同,哩副舊眼鏡嚟
墮天使XX
人地N支A 班哥布林日撚日用bot洗可可chatroom
搞撚到可可日日一住傾一住del 留言
水條撚樣知佢班N支A哥布林搞可可都唔出聲
只係話唔好用佢張相
呢樣野都夠我反水

點撚解可可以安慰水 ARK炎上個時
但佢知班fans攻擊可可 可以唔撚出聲
夸宝同阿平一樣係神聖不可侵犯㗎
佢副舊眼鏡有d老土
你唔睇就dislike,死anti
勤力條撚,佢啲負皮反而唔係因為唔鍾意佢。
一開頭應該係屌鳩佢成日偷懶,但而家基本上已經係搞笑嘢嚟,話一開台就倒贊加旗子
要睇哂條片先可以dislike
如果唔係你就係支那人
呢條友夠閪膽上黎咩
1.話你釣魚
2.話你通靈
3.話你唔尊重你自己推既V
4.仲有冇人補充
全部有曬分析 歡迎佢黎交流下佢既理解
屌 有晒原因事實都話通靈 佢holo杯係度喊暗諷星姐係無能力者唔係事實有晒片都係通靈呀
班人最中意spin落“你咁做同哥布林小粉紅有乜分別”度
上個Po有個師兄講得好岩
迫人表態同5毛有咩分別
咁當然 你可以好主觀咁因為佢唔表態所以做佢Anti
冇人有權可以阻止任何人既諗法
所以我上面都有講 你認你係Anti
你仇恨既對象係Aqua 覺得佢係哥布林既代表
咪去炎上佢 去攻擊佢
只不過我觀點係覺得 錯既係哥布林
唔係夾係中間果個人咁解
乜鳩都通靈架啦
撐水撚根本不願面對
crew一直都在幫大家更新遊戲理解
比twitch嗰陣勤力左架啦 以前百鬼咁一個月開一兩次 而家一個禮拜兩次
我仲以為係因為donate九品芝麻官
有一日跟live 佢仲同聊天室駁嘴話邊撚到有露屎忽
事後佢個人頹哂仲秒閂台
上去爬返篇文 咩叫比個dislike就世界末日
又係到講一半唔講一半做風向狗?
佢地成日話我正手釣魚反手通靈
阿夸正手apex反手歌回
我有冇得同阿夸貼貼?
來福嗰次救得翻 之後就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞