如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
合理 腦粉居多引致到成個圈比人炸都唔係得第一日既事(LLer)
不過都係我上面個cm咁講 睇你係咪真係需要去到Anti一個人直到佢畢業
雖然我自己都有個觀點就係快撚D畢業唔好再留係呢個營運咁撚垃圾既企業箱 但佢一日係到 有得推我都會覺得應該盡力推
我亦都唔想Holo再有人因為炎上事件所以畢業 有得安安定定咁樣落去當然會想佢安定咁落去 唔想有任何人一直比人keep住炎上
Shino果邊都仲未搞掂 成個二期生個感覺好似就死咁
巴打年紀應該好大
覺得班V全部都只係啲冇機心嘅細路女
班V都係成年人嚟,要為自己做嘅事負責
默許欺凌而不作為,都係一種作為嚟
我唔係叫佢要去打人/暴力抗爭
只係要佢做到有底線同硬企正確觀念
唔好助紂為虐,crew有唔啱就要指正
除非佢本人覺得傷害到會長係正確行為
除非佢本人覺得傷害到會長係正確行為
笑死 乜鳩野叫有腦黑冇問題
我而家係發自內心唔鍾意佢 洗唔洗寫proposal比你審批下?
點呀 我而家可以屌鳩佢未呀法官大人?
明明佢嘅性格人品放喺一個普通人度根本就會比人排冇朋友 因為佢係v 所以強迫人地無視佢嘅性格缺點 連唔鍾意都唔講得 你呢啲先係無腦跟風仔
睇下你個anti直到佢畢業係咩意思啦
狙擊定連登鳩up可以有好大分别
獨輪車洗chatroom就唔會嘅
不過片我就負皮硬(aka狗舞寶
負皮不嬲係表達意見手段
同班V差唔多大 年輕社畜年齡
我認同你講crew有唔啱就要指正
唔好淨係話Crew 其實我覺得聊天室禮儀應該人人都要有
唔應該去任何一個V既頻道搞事
放任自己班On9粉周圍去盲撐同咬人 係佢地自己既責任
我都好認同果次星姐講 去叫星姐讓第一果班粉跟本就係anti
之後就叫自己班粉唔好去同班人嘈 我覺得對自己班粉係有正面影響 所以Aqua佢而家條條片受咁多Dislike我覺得係佢受既懲罰
但係去到咩Chatroom洗頻 SC話佢中國狗 之類我覺得就過火了
咁全社係得佢最核突喎 處理龍心事件
人地都宣佈畢業 全社人都解禁晒
得佢仲係到自我審查
見到上個po有人執住阿哭阿奶共依點嚟講
我都覺得奶共依個point企唔穩
引用返上個po篇文

「現實就係阿哭阿借我有情緒病嚟做賣點
得閒做巨嬰打輸機扭計
得閒做下屎忽鬼打街場玩笠水
俾人屌兩句喔情緒病又發作休息兩個星期
fans仇恨值增加戰鬥力忠誠度提升
兩星期後又搞復活live
阿哭阿:各位我冇事了

依段已經駁唔到
唔理低B妹洋蔥頭奶唔奶共
從依兩單都可見佢嘅賤種人格幾咁低賤
上面呢個Ching應該冇爬文
你爬哂成個(4)既文去到#281先 想講冇強迫過人唔可以去Dislike佢 搞清楚我個論點先屌啦 咁快手去覆冇獎
唱曬戰歌又全holo唯一ban名又開po唔敢岀名
奶共都算唯一合理推論
其實1個結論咪搞掂囉
一句到尾位CREW都係講緊你反唔係問題,問題係你反既重點係咩
如果你係因為唔鐘意佢而反OK接受,但因為政治立場而反唔OK不接受
講咁耐做乜鬼
收皮聽日仲要睇花心蘿蔔打廢GAME
跟曬3個post 發現啲水粉淨係識話人通靈anti無腦黑
但係冇一個人正面回應下水做過嘅衰嘢
嗰啲有曬證據嘅就盲撚左
SC BAN 可可台灣
叫FANS唔好用佢個樣搞人而唔係叫班crew唔好搞人
唔識知恩圖報可可
撞日子
水粉全部都睇唔到
唔洗拗啦 佢做到野令我改觀 我咪收番負評囉
唔負評佢 佢點知有人唔鐘意佢
cls 問人有咩目的
好合理既唔中意佢既理由
好明白你既諗法 所以都係上面咁講
我覺得你唔中意佢 V都只係一個娛樂 你可以唔睇
佢唔係你生活上必須既一樣野 冇人既性格係要為他人而去改變
我覺得你討厭呢一個節目 (我不嬲都覺得V係一種節目 唔同v唔同性格唔同風格) 你可以唔好追蹤佢 有Aqua既連動就唔好睇
但呢一個唔係足以令你去追擊佢既理由
(無追擊既可以無視我上面呢句)
以前連燈日撚日屌狐啦
白上岳橋 臭閪狐聽過未
而家咪又係皇上皇上咁叫
個v做過d咩我地知
佢做得好我地就會改觀 好簡單
人地有社恐
社恐不能算衰……社恐!……社恐的事,能算是衰麼?
補充少少
有一點我覺得講錯咗
如果你係因為唔鐘意佢而反OK接受
但因為政治立場而拎去做道具盲反就唔OK不接受
講咁多都係想叫人唔好跟風盲反 而且就算你反都有程度可言
唔好屌哥布林on9肉酸 但係到頭來做到哥布林咁撚肉酸
而家水揀左當可可佛地魔 為左自己個中國市場
佢就預左有人會反佢
唔好話咩退出中國市場 無係b站就無收益
龍心後 水一直接到中國工商
特別首Lol主題曲 一直比哥布林用緊
Chatroom洗頻 SC話佢__狗

巴打唔知其實係夸粉先搞事
而且獨輪車都係N支A發明
而家只不過係你show支ICBM出嚟
我show返支ICBM俾你睇咁解
笑死 以後做錯乜柒比人屌都好
話自己社恐 喊兩下跟住休息兩個禮拜就冇事
如果poki 識話自己社恐就唔洗反省中啦 蠢撚到呀
首LoL主題曲好似係龍心之前就錄 因為果陣佢有講過去東京錄音
(果陣未搬屋) 龍心事件之後好似係真係冇中國工商
不過咩艦b果堆我唔知仲係唔係到 因為冇去留意中國Game
所以為唔為中國市場係真係冇人知 只可以睇未來
現階段大家都係通靈都鳩估
而家你條撐水撚樣就最肉酸
係緊幫條臭閪兜 諗籍口 又話咩營運公司唔比
我靜係見到水係龍心後就潛水唔理龍
Chatroom 禁打龍個名
我想講你爬文都有睇我講
我上面都講 係我主觀 對 呢件事 既諗法
唔係幫佢兜 你班人話我打字打多長 就因為我每樣論點都講得好清楚 可能而家時間真係的確比較夜 但你可唔可以認真少少睇我講咩先 咩叫而家你條撐水撚樣就最肉酸
我用咗4粒幾鐘同你地認真討論你就又話盲撐 做咩撚野?
你自己盲咪撚影衰埋呢到其他人啦 幾撚多人認真打字覆
喂又見營運唔比阿狐咁做
講中國市場狐仲多收入過水 龍心前
人地都第一個攬阿龍
水呢
我靜係見到佢為左錢當龍透明
完全避開龍
駁唔到
入台服都仆街仔都唔係低B妹洋蔥頭嘅錯
千錯萬錯都一定係反夸嘅錯
咁點解唔玩日服要踩去台服
喔,原來係驚fans
屌,咪即係自撚私囉
入人伺服器唔緊要,仲要做咗仆街仔當自己係高手係正常打法
班社會垃圾fans又信以為真先好嘢
日本人文化成日話唔好做成人哋困擾
洋蔥頭低B妹為咗滿足自己去人伺服器亂咁嚟都冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞