如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
避得出就唔好怕俾人捉住黎屌啦 想食兩家茶飯
次次phase走都係third party架 好能慘的不要笑
一撚定全部香港人
喂喂喂 我冇話哥布林冇錯 呢樣野我打字柒咗少少
一次過覆唔到咁多Ching 我講緊Aqua避開講可可呢件事
哥布林除咗dislike其他做既野就算唔關政治事都係好大問題
只不過我講佢迴避既原因係因為關政治事
Aqua單野Q走係因為有個台仔罵佢推一半唔推
之後有人公審個台仔
唔係講緊佢其他時候Q走 所以果一次進攻=成件事既經過
兜,繼續兜
神父幾點訓 我諗再嘈落去聽朝前就5
呢個我為我打字柒咗道歉
唔係講緊覺得因為係香港/台灣人先覺得哥布林有錯
重點係下面 講緊Aqua個身份問題
個ching我覺得冇咩惡意
係d concept好奇怪......
大家都係理性討論
繼續
咁佢可以唔做依嗰身分 chatroom俾寫會長嗰名好難
5ch幫夸作中華姬個朵嘅一定係香港人嚟
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
通靈啦

就算水set禁語,同會長冇明面接觸,拎唔到第一喊,復活藝撞會長引退夏祭說明會

你又唔係水你點知佢同會長冇交流
反而你地班anti係連登開po屌佢
傷害佢弱小心靈咁撚仆街要落地獄啦
唔好問,再問就係社恐
你點睇?
aqua避開會長同復活藝
你既睇法大概係點 唔講其他
上面道咗歉 我第一段打字柒咗
避撚到畢業 好嘢 yeah cover又贏
啱 琴日個堕天使乜鳩on9 d
咁佢至少可以學佢當時嘅中華伙伴白上吹雪

同會長collab甚至twitter出吓post。

唔洗搞到變禁字同佛地魔咁慘掛

聖水處世態度好有問題喎咁
駁唔到就話同你冇討論空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞