如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
堕天使乜鳩擺明就係反夸人黎
不過佢成日扮撐水
呢個見大家唔清楚我話比大家知
利申:通靈
到而家都未解ban 水嘅hololive係冇會長㗎
你不如重新打多次你想講咩啦好嗎
哇 呢條片乜能野事?
https://youtu.be/l6uEiQ3LySk
巴打,乜嘢叫做覺得有錯
啱就啱,錯就錯
唔會因為地方環境而改變
如果一個道理會因為地方而改變
咁就同支那冇分別
因為支那最鍾意顛倒黑白

哥布林做嘅嘢係錯就係錯
去到邊都係錯
因為唔同原因唔鐘意佢然後走去dislike佢=總知你係anti,夸寶我的夸寶
上面駁撚到條友話自己無講過
真心覺得aqua出走hololive算啦
佢想賺多啲錢我係明白嘅
hololive唔要中國市場嘅受害者
又唔似rushiya subaru watame船長哩類慢慢迎合其他英語系市場嘅口味
係慘 但世界就係咁 唔鍾意quit lor,定係返去食支那茶飯 depends啊
社恐大晒㗎嘛
出走HOLOLIVE佢邊有咁多資源搵食
佢而家除咗開台打APEX仲有咩特色
push
做人都唔洗做到緊吖嘛 dllm 我都社恐啊 咪撚負評我
復活藝單野唔知你地係唔係講緊
獅白係6月7號夜晚下午9點開果一個Minecraft直播
無記錯果場直播一開始就好似話係Usa建搞夏祭
我自己個人既理解係好似平時普通Live咁所以就撞時間- -
因為其實之前都試過3D回同埋生日撞時間 之前我記得rushia試過Live時間撞ID出道(? 都比人炎上 但我覺得性質唔同所以比較唔同
同埋獅白個Live我都睇 就係普通開心咁玩Minecraft 都冇提及會長畢業 不過會長個會限都有講過畢業係一段時間之前已經通知哂holo其他成員(希望唔好比會限廚屌) 我單純覺得係普通既Live撞時間

避開會長我只可以講自己睇法啦 如果唔係又變通靈
事實上Aqua同會長一直都好少交流 包括聯動之類
更加唔好講龍心事件之後 龍心事件之後我覺得拉上到政治問題
佢避開會長 只可以講佢真係一個冇義氣既女人
當然為同事所以講義氣我覺得唔係每個人做到 所以有人唔中意佢我會理解同埋明白 我亦唔會盲撐佢 話佢點點點點
不過都頭來都係強調 我覺得唔中意還唔中意
唔中意可以唔睇 但係去攻擊就係另一回事
攻擊佢要搞清楚個目標同埋方向
既然佢既標準係睇晒片先可以比dislike
咁班全肯定廚係咪睇晒片先比like...
係既話 點解d like會多過同接
OK 負評ed
唔係睇哂片先可以Dislike 上面都有解釋到
講緊係好似一開始哥布林咁報仇式Dislike退訂行為
只不過係想搵一個人去發洩
覆太多野太散
你老味條臭閪水真係好無品
成鳩日覺得自己好撚勁,然後串其他人打機廢
好彩人哋星姐EQ高,先無搞大呢單嘢
通靈
114514熱
明呢位師兄想講咩 我認係我打字柒咗 呢個我道歉
我亦都好認同呢個師兄講既野 錯既事就係錯
其實本身淨係想講 因為政治問題 企業勢問題
所以Aqua避開去講會長 詳細我上面有個Cm係覆樓主問我問題
APEX我凈係睇馬自立
乜aqua播apex咩 冇睇過佢啲片都吸引唔到我禁落去睇
自己檢討下啦 就算佢返去B站 B站競爭唔會大咩?宜家佢地又玩國產vtuber食住個勢唔可以食一世 冇賣點遲早又係被淘汰
sor手快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞