如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
其實錯既只係班FANS話起人底姐,不過aqua D公關真係要搞搞佢
sor囉 喺我眼中得未見過世面嘅學生同智障先會做crew 真係好難認真同依兩type討論 不過要血流成河就唔會喺度圍爐啦 大把方法燒起上黎 依度巴打係有心壓制規模先圍爐 你係咪逼緊佢地真係去燒夸寶 仲有我講左 其實無人在意Q走啱定錯 用佢做memes只係佢好笑 有娛樂性 明唔明
明明好似黃洋達笠水咁笑下
點知有條友護左成晚
同意呢位巴講既野
我一直都覺得腦粉Crew真係好撚嘔心
好認真咁講 有唔少Crew都真係會認真咁樣去討論
會覺得Aqua有錯 希望佢要改善下
亦都唔會去其他人果到搞事
但就係偏偏一大堆On9腦粉盲撐 真係唔講野仲好過講野
所以佢有今日水真係有佢責任係到
但係唔代表可以好似哥布林咁搞事
Q唔Q走根本小事黎
直播根本係要卡下關鳩玩下先好睇
要睇玩得勁睇職業選手啦
反佢係反放任班crew咬人
依點crew駁唔到就唯有瘋狂啫住Q唔Q黎講轉視線
同埋班fans太過執著 明明Q走又唔係咩壞事 d人用黎整memes 幫你宣傳之餘 仲蓋埋chatroom ban words同其他衰嘢唔係仲好咩 係都要拗 而家拗贏大家咪拿翻佢真係有問題嘅嘢屌 而唔係笑
錯喇
係牙夸快撚D畢業第一
Holo快D炸箱第二

做左咁多仆街含家剷野連些少負面意見都唔比有呀?仲要叫我地Anti呀?些少改善既成果都拎唔到出黎比人睇,連魔乃都要出黎屌撚柒佢

係喇係喇,全香港人都Anti呀,不過2008年果陣又好撚奶共渣嘛,咁到底我奶共定Anti
玻璃心,只準唱好
不愧係牆內fans
有咩主子就有咩fans
主子好勝心重 覺得自己最勁 輸左就喊 踩低其他人
crew就覺得自己主子係萬能 唔可以俾人笑 Q走咁小事都要拗
係因為上面有位巴講咩打機行動=性格 所以先講咁撚耐打法個問題 上面淨係覆得夠多了 D問題真係重重複複
真係要問就開一開追故 我估我呢5個鐘既量一定答到其他人
佢解番Chatroom D Keyword其實觀感已經差好遠,證明佢唔輸得之餘仲要唔比人講得
惡過中共
訓左冇睇
想問搵到呢到巴打車人既證據未
神父識貨
除左成日唔經大腦會講錯野之外
阿雞好女仔黎
答到咩
你答左我見到邊個先 我追曬po都見唔到
同你訓前一樣
笠水狗出黎未
係咪人肉錄音機冇set 到呢個回應
條友都係鳩up緊
我睇得幾開心
我份人好nice 佢抄曬依幾個po全部巴打名 再喺下面道歉咪當無數 亂咁屌完人笠水 同佢主子性格一樣
咪(3)個#928
本身咪講緊叫人洗Dislike 退訂
亦有人係到洗緊Chatroom 之後咪話你地冇咪唔好坐
洗Dislike我咪搵到個Po囉 #33唔知幾
你而家又Po 又係到Cap一半引戰 咩料先
#33唔知幾姐係咩
貼出黎
咪撚老屈
道歉?你班撚樣道歉先啦 咁撚串好撚大個官威
而家有撚射錯你咩 柒咗就唔好衝咁前 上面一直都已經冇再問呢個問題 因為一早就答撚咗 爬文爬一半唔爬一半
8點半答撚咗成六個鐘 同你班連登仔理性討論係真係冇結果
我留返係5Ch慢慢講算 5ch班毒瘤都高質過你地
至少對事唔係對人 同埋上面有人問我貼圖係邊自己上返上個Po搵
你係咪走啦
好行夾唔送
原來連半年無玩mc既牛牛諾艾爾都去夏祭起野 唔知偉大既aua 呢個時間係邊呢
咩叫吹雞洗chatroom?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞