如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
開到4
今日到5架啦
無聊撳左撳wiki search

//由於受到破壞,依據方針,本條目已獲半保護直至2021年6月13日03時07分。//
笑到仆街

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%B9%8A%E9%98%BF%E5%BA%AB%E5%A9%AD
反正除咗水都無人有資源
唔好好話三期,而家都差唔多個個都一百萬sub
只要唔係有咩條款要全箱一齊死
全部自己做一樣夸把人睇
會唔會因為有人講左肯番某d地方
所以資源特別多
有冇人數到佢有幾多個Live
Holo唯一一個仲受緊大量支那人歡迎嘅V 鬼佬Holo廚L&P又唔理政治 台仔又大把全肯定crew
一個人可以賺晒咁多個市場 畀我都all in落佢到發展啦
走左去dislike左水果首準備首播既歌
黎手轉場dislike幾部百鬼既片
又攻擊夸宝
CM企中間
Bloom live又多人咁多歌
見到你地係咁抽阿夸水
我真係越諗越向左走向右走灰
根本唔知自己做乜要支持一班偶像5年而換得俾人嘲笑既地步
知唔知咩叫尊重、respect?
好向左走向右走煩囉成日搬d其他野出o黎話點話點
我心諗一句, 你講既我全部知, 甚至乎你唔知既我都知
第一唔使你教我
第二唔使你分析我聽
第三我無Hi你鐘意個套先
一有事出面最少半版post 係抽水
好難忍到一個都唔reply
或者轉去其他forum 係唯一解決方法
其實根本係三期帶起成個holo
由上年既下半年 出現好多兔船烤肉
d人先入坑
但如果佢地自己做
就唔可以用返呢隻皮 呢個頻道
要全部開新
因為隻悵號屬於cover
三期奇蹟,可可傳奇
呢堆冇左真係元氣大傷
兔把死人笑聲 d人化左灰都認得
無撚錯
1.
你高登過嚟㗎?個屌字同撚字都要自己filter佢
同你位好pure好true嘅阿夸censor桐生可可呢隻字嘅做法一撚樣

2.
你知又好唔知又好,關我哋撚事咩
我哋鍾意係討論又關你乜事?
同埋我哋係度討論就係想多啲人知道你隻夸宝有幾瀨共

3.
好行唔送
快撚啲死番去高登
其實幾希望佢地好似可可同團長咁有自己個人頻道
起碼畢業/被畢業都搵得返佢地

利:35p,野兔,saba友

不過香港好似好少人鍾意486
明明咁正
兔把死人笑聲 d人化左灰都認得
其實幾希望佢地好似可可同團長咁有自己個人頻道
起碼畢業/被畢業都搵得返佢地

利:35p,野兔,suba友

不過香港好似好少人鍾意486
明明咁正
開到4 cls
波台潮文黎架本身
佢改潮文扮膠姐
呢度咁撚多dd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞