如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
A有一個蘋果,有一個橙,有一個梨
問:A有多少種水果(10分)
share水行為會令到水唔開心 畢業嘅話 其實係咪佢本身自己行為有問題?
咩叫大家以後剩係準俾like dislike通通攻擊行為
我上面講緊 唔中意睇條片比dislike我覺得好合理
咩事 同埋咩叫通通攻擊行為
你睇都唔睇條片入去淨係比Dislike 咁到底算唔算攻擊
Dislike個功能都有寫 就係我不喜歡此影片
咁你唔中意佢Dislike都係一個Dislike理由 冇人話唔可以
咁你咪認你係Anti 又要唔認係Anti又要企道德高地搵理由去屌佢
jm9?
我地dislike 幾下就畢業
快撚D畢啦 屌伙老味
只要有一樣G點trigger到水唔開心
咁我地就大撚劑
就唔可以做
咩叫做全肯定
全肯定就係要你肯定埋佢個肯定
點可以dislike我哋夸宝㗎,一陣佢又喊點算
ok 我係anti 我唔鍾意水 所以佢嘅片都唔鍾意 我可以去dislike未?
是的,你說得對。
唔想浪費時間所以打親你真係好對唔住,下次我會嘗試講得清晰易明到院友都睇得明。

真心sorry,對唔住
ching講下阿夸比人洗頻關我地咩事先得唔得
如果唔係可唔可以當你老屈
咁你地咪認你地係Anti囉 講咁多又要改個標題做
如何評價Hololive vtuber
屌你 同你地既評價唔同就要屌
問你地係唔係文化大革命又要企道德高地話唔係
果然係連登仔格
諗起台灣有個叫羅傑嘅streamer 佢成日唔開台都俾人dislike 開台嗰陣佢當然有講笑咁話你地做咩dislike我 但更多嘅係問我咁樣做你地會唔會收翻dislike
唔鍾意一個人當然有原因 唔通無啦啦屌你咩
12號fans入星街個直播進攻完之後,13號夸喺自己個live表示係一方通行輸俾上條當麻既心情。言下之意代表星街根本廢佢好多,所以輸得好唔甘心。 更加唔好講12號星街已幫佢兜咗話嗰啲叫俾返第一夸既人係夸anti。
ching唔好咁嬲
最起碼我地冇去車阿夸
比dislike姐 咁都要交代原因嗎
你係Anti你咪去囉 我真係覺得係得返樓主一個可以認真討論
到頭來都係得佢一個答到我同哥布林既報復式行為有咩分別
我一直都覺得有腦黑係冇問題架 唔中意一個人咪屌鳩佢
有問題既就係冇腦跟風仔
ok 給過 我mrak翻
假如有幸推多個post的話
仲要揦返拃沙先安樂
有冇人同我一齊潮撐阿雞

https://youtu.be/BBN2NdPGbGM
跟咩風 我不嬲都話佢chatroom俾寫會長嗰名我收翻所有dislike 公開同會長交流我全部like 定你覺得答唔到你問題全部都係無腦黑
我上面覆過勁多次 呢到得41個留言
爬少少文得唔得 一直都強調
比Dislike 冇問題 你做Anti特登去比Dislike都冇問題
好似(3)咁講過 我係問點解有D人做Anti
但係同時間又要屌NGA班人哥布林行為
雙重標準 你講撚到我好似夸粉咁有咩鳩意思
你地如果係冇做過Chatroom洗頻 咁咪唔好坐落去
唔會dislike佢 但把聲真係好嘈 等佢holotalk再幫襯

係都組長先
收到曬
希望下次你講野唔好令人誤會啦
唔講仲以為你係到老屈我地d ching去洗阿夸台
嚇死人架嘛
咁你咪唔好坐落去無腦黑呢個位 你爬返(3)我打果段野
睇清楚我針對緊咩人 同埋想討論咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞