如何評價hololive既vtuber 同湊阿庫婭?(4)

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
慢慢圍爐取暖囉你地
自己又唔撚識開追故又要上連登鳩Up 星期六朝早就咁撚多小學雞起身 慢慢沉醉係你地世界入面囉 要講既講哂 唔撚講了
敗走
幾時合理化 咩叫駁唔到之後覺得唔岩
從來都冇講過佢起底岩 #163同177 你睇撚咗未
得啦得啦 走啦 無人想留你
ok 我更正 即係你覺得班crew做錯係咪 唔應該起底係咪 跟住事後aqua無為件事道歉係咪
係咪琴日個夜羽分身
啲pattern一撚樣
係啦係啦 連登仔又贏 革命成功 好野
運動冇輸到
上面都好地地認真咁討論
同樓主都有問有答 大家就算見解同方向唔同都唔會互屌
你班撚樣一起身就圍爐搞事 根本冇討論價值
Dislike 退追可以講到攻擊個v 咁我咪每日都攻擊唔同人 我真係勁
你開追故啦Ching 想講岩岩2點去到6點都唔係咁撚樣討論
你地而家純粹係為屌而屌 咁樣有咩可以討論落去?
講咁多 解ban未
我屌你老母 本身個post已經冇人回 你依家咁樣推post 搞到又有班傻仔見到個post比人帶風向 以為阿夸真係咁衰 真係多撚謝你
解ban未 想sc支持水
早就應該啦 可以有咁多人反通常都係大把問題 點護航 有無見百鬼組會幫百鬼護航唔開台 不過睇你咁後生應該唔明架啦
邊忽圍爐,你猛咁話為爬分冇錯,轉服一粒掣,個英係咁玩
事實係點上面有唔少人都講得好直接同好白
你駁唔到唔認同人哋觀點就發爛話人圍爐仲好意思
首先上面有個師兄都講得好岩
件事其實係台灣圈爆起 一直個戰區都係中文圈
5ch都冇咩人提q走呢樣野 淨係話佢打得好龜(當時睇)
我覺得班crew做錯 如果aqua係知道呢一件事發生
佢係有責任叫人地唔好罵戰 同埋道歉
我印象中佢之後3-4日apex下面有人嘈交
佢都叫咗人唔好罵戰 唔好理D anti 但唔清楚佢知唔知件事
見到你咁講就好想笑 咩有問有答 俾神父當狗咁撚 不過原本同神父有問有答依件事就好好笑 全動物台都知神父平時點對人
百鬼po能否開到4
仲講緊apex
其他嘢呢
屌佢唔撚改,我咪俾個dislike令佢意識有問題
佢改咗我like翻又點話
如果話一定要睇曬條直播先可以like or dislike ,
咁你可以去建議下YouTube加呢個功能

反正YouTube本身count like or dislike 都有最低觀看時間限制
印象中 係咪通靈?依度禁止通靈 任何批評同護航要有實際證據
可能唯一一樣可以駁到嘅野掛
唔得啊
應該講到一半同隻鬼一齊失蹤咗
咩叫講得好直同好白
上面唔同意你Apex呢個觀點我比哂理由
一直都係講緊打法同技術層面上既野
163我有講過 我日服 台服 美服 波仔 都有打
亦係上到去Master既人 遊戲時數我估大約1600-2000
直到現今都每日玩緊 所以好明白個遊戲玩法同生態
咩Rank既場都試過打 所以先會好唔認同你講咩 入人地個服搞事
之類既說法 因為打得龜係Apex並不是一種罪 日服只係咁多個服
最撚龜既一個服 但係每個服都會有龜既人 進取既人
屌那星 真係個乜鳩夜羽啲frd
次次都唔答我問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞